Aamumoikat

 

Moi! Hirmuisesti kaikenlaisia pikkuasioita tämän viikonlopun ohjelmassa. Käydä hakemassa paikasta A jotain, rynnätä sen jälkeen paikkaan B, josta mahdollisimman pikaisesti paikan C kautta kotiin. Sitten täällä kotona ne omat hommansa – kaikenlaista projektia! Välillä tuntuu, että aika vain yksinkertaisesti loppuu kesken, mutta onko tässä nyt sen kummempi kiire kuitenkaan loppujen lopuksi. Aina tulee seuraava päivä, jolloin voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäi vai mitä! (Tuota yritän ainakin itselleni hokea…)

Tämän lauantain aloitamme perinteiseen tapaan vauvauinnilla, jonka jälkeen täytyy käydä viidessä paikassa (vauva nukahtaa heti uinnin jälkeen sopivasti autoon) ennen kotiin palaamista. Sitten vihdoin kotiin pyjamapäivää viettämään!

063

Tänään klo 18 päättyy lukijakilpailu, kurkkaahan tänne, jos et ole vielä sitä tehnyt! Jos en ehdi arpomaan voittajaa illalla, teen sen huomenna – olkaahan kuulolla. Ensi viikolla muuten luvassa lastenhuonejuttuja: muokkailen huomenna kamera kaulassani vauvan huonetta hieman uuteen uskoon. Mutta nyt aamupalalle ja uimakassia pakkaamaan! Mukavia tammikuun viimeisiä hetkiä! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.