Pyyhesetin voittaja

 

Myöhäistä huomenta sunnuntai ja helmikuu! Ensinnäkin kiitokset kaikille osallistumisesta taannoiseen lukijakilpailuun, sekä minun että Sisustus Delfinon Virpin puolesta. Random.org on taas tehnyt työnsä ja arponut pyyhesetin voittajaksi kommentin nro 66 jättäneen lukijan:

Johanna
Molemmat hienoja, mutta moderni vei voiton ;)
Ihanuuksia kauppa pullollaan, mutta kyllä nuo lakanat vei voiton. Toivottavasti arpaonni suosisi ;)

Onnea Johanna! Laitan sinulle sähköpostia ihan näillä näppäimillä. Jos ei arpaonni tällä kertaa suosinut ja jokin tuote jäi mietityttämään, niin muistathan, että saat -15 % kaikista Sisustus Delfinon normaalihintaisista tuotteista koodilla TALVI15. Ja tämä alennuskoodi on voimassa aina helmikuun loppuun saakka!

166

Hain eilen kukkakaupasta kolme piristystä kotiin: valkoisen liljanoksan, kastanjan (josta edes floristit eivät tienneet, miltä tulee näyttämään) sekä kolmannen valkokukkaisen oksan, jonka nimen ehdin jo unohtaa. Näyttää niin kivalta kotona, kun on kukkasia siellä täällä. Inspiroi pitämään sotkutkin kurissa! Mutta nyt siirryn tästä koneelta vauvan valtakunnan pariin: mukavia sisustelu- ja leikkihetkiä tiedossa! Kuvia tulossa blogiin sitten ensi viikon aikana. Täällä pyryttää lunta, joten mukava hääräillä sisätiloissa. Kivaa sunnuntaipäivää!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.