M niin kuin Muumi

 

Sain sähköpostilla kysymyksen Instagramissani vilahtaneesta Muumikirjaimesta. Ajattelinpa sitten esitellä tuon täälläkin, jos siellä joku muukin asiaa miettii! Saimme blogini lukijalta Heidiltä Isoisän Puuleluista noita ihastuttavia Muumikirjaimia pojan kutsumanimen verran. Saimme nämä kiitoksena siitä joulukuisesta Puuta pukinkonttiin -puuleluesittelystä ja voi voi, mistä Heidi tiesikin, että täällä asustaa kunnon Muumifani! ♥

134

Kirjaimet ovat siis puuta ja 10 cm korkeita. Niitä voi pitää hyllyllä, pöydällä tai ripustaa seinälle (kirjaimen takana on ripustusreiät valmiina). Kirjaimissa on eri hahmoja aina Muumimammasta Niiskuneitiin ja Muumipeikkoon. Tällainen voisi olla vaikka kiva ystävänpäivätervehdys tuttavaperheen pienimmälle! Jos ei koko nimeä, niin ainakin nimen alkukirjain? Meillä nuo kirjaimet ovat pojan huoneen pikkupöydällä. Pääsevät ehkä tulevalle tauluhyllylle, kunhan muistaisin ne vain tilata…

041

Tilaamisesta puheenollen; taidamme vauvan päiväunien jälkeen suunnata kaupunkiin ja laittaa tilaukseen jotain omenaista! Eiköhän vihdoin ole jo sen aika :).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.