Aamiainen vuoteeseen – kyllä kiitos!

 

027

Kukas voisi tuollaista (suklaadonitsia) vastustaa, oi oi! Aamiaisen tarjoileminen vuoteeseen ei tästä muuten enää helpotu: blogiyhteistyöstä ROOM21:n kanssa saamani Normann Copenhagen Block-pöytä on kuin luotu tähän(kin) tarkoitukseen. Pöytä on ollut kotonamme siellä sun täällä ja rullailu onnistuu kyllä helposti hieman paksummallakin matolla. Ei siis pelkoa, että tarjottavat tippuvat kyydistä kesken matkan.

017

Näin meillä herkuteltiin viime viikonloppuna, sunnuntaina – voisiko sanoa varaslähtö ystävänpäivään? Nimittäin näin lauantaiaamuisin ei moiseen ole aikaa, kun täytyy suunnistaa vauvauintiin. Onneksi on sentään sunnuntain hitaat aamut! Donitseja, herkullisen raikkaita hedelmiä, croissantteja ja yksi tämän hetken lempiherkkuni: Lidlin tuoreet leivät! Parhaita on kurpitsansiemenleivät sekä moniviljaleipä, jossa päällä siemensekoitusta. Niin hyviä, muut leivät eivät maistu nyt ollenkaan, mums mums.

032

Valmistin tälle aamiaiselle, tai ehkä ennemminkin brunssille, myös smoothiet pitkästä aikaa. Sain blogiyhteydenoton erään minulle uuden tuotteen tiimoilta ja sen innostamana päätin testata sen tässä samalla. Kyseessä on Alpron tuoremantelijuoma – onko teille tuttu? Ostaessani tätä kaupasta, huomasin hyllyllä muitakin vastaavia: mm. kookoksen makuinen ja jokin tumma suklaa -versiokin siellä nökötti. Ehkä pakko testata niitäkin tässä jonain viikonloppuna.

Hieman jännäsin, miltä tuo tuoremantelijuoma maistuu. Kaikki manteliset noin yleisesti ottaen uppoaa muhun! Tämän hetken suihkusaippuanikin on Doven Almond & Hibiscus. Aivan ihana tuoksu! Niin ja käsisaippuanakin meillä on tämän tästä Almond Milk -tuoksuista saippuaa. Tämä tuoremantelijuoma maistui mantelilta ja maidolta, sellainen sekoitus siis. Laitoin smoothien joukkoon sen lisäksi päärynän, mustikoita ja mustikkasiirappia. Päälle ripottelin vielä kookoshiutaleita sekä muutaman jäisen mustikan. Aika kiva kokonaisuus, mutta olisin voinut lorauttaa joukkoon tuoremantelijuomaa hieman enemmänkin. Luin, että sitä voisi laittaa puuronkin joukkoon, hmm… Mihin te sitä ehdottaisitte?

020

039

Ja tuo Clipperin tee! Meillä ollaan nyt aivan ihastuttu tuohon appelsiiniseen valkoiseen teehen. Ja aika syötävän söpöjä nuo paketit!

Täytyy ehkä vauvauinnin jälkeen kurvata taas Lidlin tuoreleipätiskin kautta. Tiskin antimet sopisivat niin hyvin eilen illalla tekemäni salaatin kaveriksi. Ehkä elämäni herkullisin salaatti valmistui jääkaapin jämäaineksista. Vihreää salaattia, tuorekurkkua, tuoreananaspaloja, yrttistä fetajuustoa, tummia viinirypäleitä, kananmunia ja hunajamarinoituja broilerinpalasia. N-A-M! Onneksi salaattia jäi, vauvauinnin jälkeen on aina kamala nälkä…

051

Näistä (nälkäisistä) aamiaistunnelmista toivottelen teille suloista ystävänpäivää!

 

Comments

 1. Viivi
  14.2.2015 / 16:44

  Moi! Mahtava päivän aloitus ollut teillä :) Sain kaveriltani tosi hyvän vinkin käyttää mantelijuomaa tuorepuurossa! Eli illalla voi laittaa valmiiksi jääkaappiin aamuksi turpoamaan luonnonjogurttia, mantelijuomaa ja alku-kaurahiutaleita sekä halutessaan esim. mustikoita jäisinä, niin ehtii sulaa yön aikana. Ja on muuten todella hyvää, suosittelen! :) ja pakko taas kehua niin piristävää blogiasi, tätä on niin mukava lukea! :)
  -Viivi

  • 16.2.2015 / 17:02

   Kiitos kivasta vinkistä, Viivi! Täytyypä muistaa testata tuota.
   Kiitos ihanasta blogipalautteesta, jolla piristit puolestasi mun päivää suunnattomasti! :)

 2. Ompa teillä ollut herkullisen näköinen ystävänpäivän aamun brunssi/aamupala. Tälläistä olis voitu kaivata meilläkin, mutta ei… :D Kotiuduin puoli yhdeksän aikaan aamulla yövuorosta ja laahustin suoraan sänkyyn. Nyt täytyis varmaan kohta puoliin alkaa heräilemään ja valmistautuu seuraavaan yövuoroon.

  • 16.2.2015 / 17:03

   Kirjoitinkin tuohon, että tuollaisen brunssin nautimme jo etukäteen viikko sitten sunnuntaina :).
   Kivaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.