Miniloman päätös

 

Ehdinpäs huikkaamaan teille moikat vielä tämän viikon puolella! Käväisimme pienellä Tampereen lomalla, joka eilen hetken mielijohteesta jatkui vielä Vaasan lomalla. Tänään päivällä kotiuduimme. Kissat lomailivat vanhempieni luona; varmasti mukavaa vaihtelua ja erilaista huomiota tarjoava oli heillekin tämä viikonloppu. Kotiin tullessamme mies totesi, että eniten tuon miniloman tarpeessa taisin olla minä, sitten vauva ja sitten hän. Joku voi olla järjestyksestä eri mieltä…

Kamera lomaili viikonlopun kotona, joten kuvituksena tämmöisiä satunnaisia otoksia viime ajoilta.

109

Mulla poltteli laukussa Stockmannin lahjakortti, olin aikeissa ostaa mm. sen Artekin jakkaran. Mutta eihän kukaan ollut kertonut, ettei Tampereen Stockalla ole huonekaluja! Siis täh, olin niin yllättynyt enkä muistanut tuollaista lainkaan! Jakkara on siis edelleen hankkimatta, sillä lahjakorttia ei voi käyttää verkkokaupassa. Ehdin jo miettiä, että onkohan tämä joku merkki ettei se jakkara kuulukaan meidän kotiin… Nooh, oli niin tai näin niin tässähän taisi käydä nyt niin, että Oulun reissua pukkaa… Enpä tiedä, onko tuo nyt niin suuri vahinko ;). Miehellä sopivasti talvilomakin pitämättä!

Mutta voitteko kuvitella: ainoa, joka EI tehnyt ostoksia Stockalla, olin minä! Sekä mies että vauva lähtivät kassan kautta!

cats

Myöskin Ikeassa tuli piipahdettua, mutta eipä mennyt ihan putkeen sielläkään. Tarvitsin (ja tarvitsen edelleen) kuumeisesti kahta Strömby-kehystä koossa 50×70 cm ja hylly olikin tyhjä! Netin saldon mukaan niitä piti eilen olla vielä 18 kpl, mutta todellisuudessa niitä ei ollut yhtäkään. Ai että mua harmitti! Kerrankin kun Ikeaan pääsin, niin se merkittävin jäi saamatta. Mutta yhden noin ison kehyksen sentään sain, toisessa sävyssä. Siinä on jo sisuksetkin paikoillaan ja tulettekin näkemään sen jossain vaiheessa ensi viikolla. Siitä tuli kyllä niin ihana ♥.

131

Ja voi että tuota pientä rakasta poikaamme ♥. Hän jaksoi niin uskomattoman reippaana ihan koko matkan ja nautti niin kovasti että mua ihan itkettää! Jopa Ikeassa jaksoi olla niin reippaasti, että sydän pakahtuu sen muistelemisesta. Vauvauinti jäi tänä lauantaina väliin, mutta sen korvikkeeksi varasimme molemmista kaupungeista huoneet kylpyammeella. Kyllä oli kuulkaas niin makeaa naurua, kun sekä ankka, lentokone että pikkukupit sukelsivat ammeen reunalta ja itse sai vaan vierestä hekottaen katsoa! Nyt siirryn olohuoneen puolelle sunnuntai-iltaa viettämään. Mukavaa viikon vaihtumista!

 

Comments

 1. 22.2.2015 / 20:29

  Ihan hyvä että tuut kannattamaan Oulun Stokkaa, jos se vaikka saisikin pysyä pystyssä :p Ja jos tuut Ideaparkissa pistäytyyn (ei siellä kyl oo mitään muuta ihmeeellistä kuin Reiman-liike ja Luhta-outlet) niin järjestetään vauva-treffit, asun siinä ihan lähistöllä =D

  • 24.2.2015 / 09:46

   Ihan kamala uutinen Stockan loppuminen! Täytyy kyllä tehdä nyt monta Oulun reissua tässä parin vuoden aikana…
   Vauvatreffit ois kyllä kivat! Meillä vaan aina ongelmana se, että kun tullaan vain yhdeksi yöksi, niin on aivan hirmuisesti ohjelmaa ja ihmisiä, joita nähdä. Pe-su olisi paljon parempi vaihtoehto :).

   • 24.2.2015 / 19:22

    Meillä on ihan sama homma jos lähdetään mun kotipaikkakunnalle käymään, isä ja äiti asuu eri osoitteissa, sit mummoa piää käydä moikkaamassa (91v.) ja serkkuja tietenkin jne… monesti ollaan jouduttu lähtemään kotimatkallekkin suunniteltua aikaisemmin keliolosuhteiden takia (meillä on jo ihan vitsi ettei koskaan saada hyvää ilmaa reissulle xD)

 2. Elina
  22.2.2015 / 21:24

  Mekin oltais menossa parin viikon päästä Tampereella Ikeoimaan, mietityttää vain pikkuisen A:n jaksaminen autossa ja koko reissussa ylipäänsä, mutta kiva kuulla että ainakin teidän reissu 9,5kk kanssa mennyt hyvin :) Esikoisen kanssa ajettiin Ylläkselle hänen ollessa tämän ikäinen, huh, hikoiluttaa vieläkin :D

  • 24.2.2015 / 09:54

   Teillä on muistaakseni lyhyempi matka kuin meillä? Mua hiukan jännitti neljän tunnin automatka… Kahdella pysähdyksellä mentiin menomatka eli ei paha. Viisi tuntia siihen meni. Alkumatkan nukkui, sitten pysähdys ja riisuin sisävaatteille autossa, jotta pystyi siinä samalla leikkimään. Lauleskelin ja loruttelin, youtubesta katseltiin välillä joitain laulun pätkiä. Välipalakin (mm. Ellas´s Kitchen pussit helppo syödä autossa) syötiin siinä matkan varrella. Sitten toisen pysähdyksen jälkeen nukahti taas heräten Tampereen keskustassa. Automatkalle voi ostaa vaikka jonkin uuden lelun tai tehdä kuten minä: laittaa pari viikkoa ennen matkaa muutama (matkakokoinen) lelu syrjään, jotta ovat matkalla kuin uusia :D.
   Kun lähtee asenteella ei mihinkään kiire, matka menee yllättävän lupsakasti :). Kerro sitten kuulumiset!

 3. Hanna
  23.2.2015 / 11:05

  Ihan selvästi tarkoittaa, että joudut tehdä reissun joko Helsinkiin tai Ouluun :)
  Muns sisko on tällä hetkellä Lontoossa miehensä ja heidän tuttavapariskunnan kanssa ja oi että mä oon kateellinen :)

 4. aino
  23.2.2015 / 21:28

  heippa! siitä diy sitruuna-lime -kuorinnasta tuli mieleen, että osaatko yhtään sanoa kuinka kauan seos pysyy hyvänä (eli kuinka ison satsin uskallan tehdä kerralla, heh) ? :) vaikutti niin mainiolta että pakko testata!

  • 24.2.2015 / 09:48

   En kyllä osaa sanoa, koska itsekin tein sitä vasta parisen viikkoa sitten. En kuitenkaan tekisi sitä kuvissani näkyvää purkkia suurempaa satsia kerralla, koska sitä ei käytetä niin usein ja ainahan sitä on helppo tehdä lisää tarpeen mukaan :).
   Suosittelen kyllä! Kaikki tuttuni, jotka sitä ovat testanneet, ovat tykänneet aivan valtavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.