Polaroidien voittaja

 

Heipparallaa! Printic-kilpailu päättyi eilen illalla juuri kun kotiuduin vapaaillan vietostani. Jos ihmettelet, miksi omaa kommenttiasi ei kommenttilaatikosta löydy, johtuu se siitä, että kommentti saapui kilpailuajan päättymisen jälkeen. Random.org on jälleen saanut tehdä työnsä ja voittajaksi arpoutui tällä kertaa seuraavan kommentin jättänyt lukija:

Mari

Teettäidi kuvia paljon. Kuvakollaaseja…
Tyttäreni saisi omista tärkeistä hetkistä (tanssi, kerho, juhlat…) oman kollaasin.
Esikoispoikani kollaasi sisältäisi aika monta futisaiheista kuvaa.
Omaan kollaasiin kertyisi tärkeistä hetkistä muistoja… Raskausajat, esikoisen ja kuopuksen syntymä, enkelikaksospojat, tärkeät merkkipäivät…

Onnea Mari! Laitan sinulle sähköpostia ihan näillä näppäimillä. Kiitos teille kaikille osallistumisestanne! Tosi mukava kuulla, että niin tykkäsitte tuosta kuvapalvelusta. Olen itse suunnitellut noista kuvista erästä juttua pojan tuleville 1-vuotissynttäreille. Saapa nähdä, toteutuuko se ja missä muodossa!

026-860x573

Nyt kun poitsukin näkee päiväunia, taidan itsekin ottaa pienen ruokalevon. Teimme äsken ensimmäistä kertaa bataattitikkuperunoita, olipa herkullisia, nam nam! Mitäs teidän lauantaipäivään kuuluu? 

 

Comments

 1. Lennu
  28.2.2015 / 20:31

  Täällä alkoi odotettu talviloma, ihanaa :). Tänään oon käynyt shoppaileen kaikenlaista ihanaa keväistä sisustukseen; tyynyjä, verhot, pari mattoa ja tietenkin tulppaaneja :). Ens viikolla sitten pohjoiseen loman viettoon. Mukavaa lauantai-iltaa!

  • 1.3.2015 / 12:00

   Voi miten kivalta kuulostaa! Loma tuntui työssä käydessä niin lomalta, se tunne loman alkaessa oli niin paras! Nyt kun lomailen koko ajan, osaakohan tätä edes arvostaa ;D.
   Kivaa lomaa, Lennu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.