Perjantai & voittaja

Perjantai ja aurinko – aika ihana aloitus viikonlopulle! Pahoittelut ja samalla kiitokset, että maltoitte odottaa kilpailuvoittajan julkistamista. Mulla on periaatteena, etten istuskele koneella enkä näin ollen bloggailekaan pojan hereillä ollessa. Pikaisesti saatan kännykällä johonkin sähköpostiin vastata, mutta eipä juuri muuta. Aamulla, ennen kuin poitsu heräsi, ehdin kyllä suorittaa arvonnan ja ilmoittaa voittajalle, mutta tänne asti en ehtinyt ennen kuin makkarista alkoi kuulua ihanaa puheenpälpätystä. Kun hän tänään kävi unille, join vielä cappuccinokupposenkin ennen tähän koneelle istahtamista. Tässä kirjoittaessa kun meinaa helposti kahvi jäähtyä…

Mutta siis, blogini ja Sisustus Delfinon järjestämän kisan voittaja on nyt selvillä; kiitokset osallistumisestanne! Valkoiset Himlan Bambusa-käsipyyhkeet lähtevät Tawuselle:

Tawunen

Helmenharmaa it is! :)

cats

Minä meinaan tänä viikonloppuna järjestää itselleni jo turhan pitkään haaveilemani kylpyhetken, oi oi! Voitteko kuvitella, että pieni Fresita on odotellut tuota hetkeä jääkaapissa jo parisen viikkoa… Eiköhän nyt siis ole jo aikakin korkata se! Vaikka näille jo kuusi yötä kestäneille paremmille yöunille :) :) :)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.