Kaunokainen

Kaunis ja herkkä kukkanen, jaloleinikki. Menee samaan sarjaan pionin kanssa, ihania molemmat!

077

Ihanaa on myöskin se, että aurinkoa näkee päivä päivältä enemmän ja valo on lisääntynyt viimeisen kuukauden aikana jo huomattavasti! Kohta vietämme yöttömiä öitä. Onneksi olen ennakoinut nuo ajat ja hankkinut makuuhuoneemme ikkunaan vihdoinkin ne pimennysverhot. Tosin makuuhuoneen pikkuikkunassa niitä ei ole, mutta ehkä se ei haittaa. On kyllä ollut niin mukavaa öisin, kun neljän-viiden maissakin saa nukkua vielä melkoisen pimeässä.

084

Olimme aamupäivällä vauvauinnissa; viimeisiä kertoja viedään. Saimme veljeltäni action-kameran lainaan, jonka ansiosta saimme muistoksi vedenalaista kuvaa – myöskin videokuvaa. Tuota materiaalia alamme tarkastelemaan seuraavaksi! Kamera ei näytä ollenkaan perinteiseltä kameralta tai videokameralta, on vain sellainen pieni, kulmikas kappale. Alkuun piti hieman miettiä, mitenpäin kamera oikein kuvaakaan… Ajatella, jos olisinkin kuvannut sillä koko ajan itseäni :D. Ahhahaa, eipä sitä tiedä mitä matskua siltä löytyy – toivotaan parasta! Mukavaa lauantaipäivää!

 

Comments

 1. 18.4.2015 / 13:54

  Ihanan herkän näköinen kukka. Mulla ei olekkaan ollut pionia ikinä. Täytynee joku kerta sellainen ostaa perjispuskan mukana. :)
  Ihanaa viikonloppua sinne!

  • 18.4.2015 / 19:03

   Osta ihmeessä! Mulla on sellainen kesätraditio, että ostan niitä usein torilta :).
   Kiitos samoin Jonna ja niin kivaa, että jätit viestiä pitkästä aikaa! Arvostan näitä niin hirmuisesti, oma aikani kun ei riitä oikeastaan edes blogien lukemiseen, saati kommenttien jättämiseen… Mutta ehkä vielä joskus :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.