Vihdoin keittiön seinällä

025

cats

Otsikkona voisi oikeastaan olla myös Kun äiti pojalta hyllyn pölli… Hmm, hieman taustaa:

Sain tämän arkkitehti ja muotoilija Nisse Strinningin vuonna 1949 suunnitteleman String Pocket -hyllyn blogini yhteistyökumppanilta ROOM21:lta. Värin valinta oli helppo: valkoinen. Paikan valinta – ei niinkään helppo. Yhdessä vaiheessa se oli menossa työhuoneen seinälle. Mietin, että siellä sille taitaisi kuitenkin olla vähiten käyttötarvetta tällä hetkellä. Pojan huoneeseen! – ehdottomasti! Mallailtiin parille seinälle, sopi kuin nenä päähän. Mutta kun olen niiiiiin pitkään miettinyt hyllyä keittiöönkin, kirjoittanut siitä täälläkin useampaan otteeseen… Keittiössä olisi kovasti tarvetta hyllylle, kokeillaanpas sitä keittiön seinälle vielä… Ja sinnehän se jäi.

011

Tosin sellaisella pienellä ehdolla, että jos/kun haluan sen myöhemmin (esim. vuoden päästä) pojan huoneeseen, on mies innokkaana auttamassa (=paklaamassa reiät piiloon). Lupautui ja nyt siitä on täälläkin mustaa valkoisella! Tai sitten ostamme pojalle ihan oman hyllyn, sillä on hyvin mahdollista, etten malta tästä luopuakaan. 

cats

Tämä kyseinen hylly on kovin suosittu eikä ihme. Tykkään sen kauniista ulkonäöstä, joka on kuitenkin tarpeeksi siro eikä keittiöön tule sen ansiosta mitään tukkoista vaikutelmaa. Tykkään myös hirmuisesti hyllyn valkoisesta väristä, sillä se ei erotu seinästä liikaa, mutta erottuu kuitenkin. Hyllyn helppo muunneltavuus eri esineillä saa minulta myöskin plussaa; siinä voi säilyttää vaikka ja mitä! Särkyvääkin, kun on sen verran korkealla, ettei pikkuherra yletä… String-sarja on kovin monipuolinen ja sen osista voi koota vaikka minkälaisen kokonaisuuden omia tarpeitaan vastaamaan. Itse haaveilen sen osista myös olohuoneeseen, erityisesti String-kaappi liukuovella polttelee mielessä, mutta ainakaan vielä ei ole näiden muiden osien aika. Ne on näitä haaveita, haaveita… Ehkä toteutuvat, ehkä eivät.
Hieman jäin mietiskelemään niitä Pocketeja, joita olin päättänyt hankkia keittiöön. Kokeilin maalarinteipin avulla niitä aiemmin seinälle jo mallaillakin; kokojen puolesta ei näyttänyt niin hyvältä kuin olin ajatellut. Senkin vuoksi tämä hylly vei voiton. Mutta eihän sitä tiedä, jos vaikka Taskujen aika tulee vielä joskus myöhemmin…

Tällä kertaa lähdin muuten kokeilemaan jotain hieman erilaista, toivottavasti tykkäätte! On nimittäin Instagramissa käytävän lukijakilpailun aika! 

032

Kilpailun säännöt tulevat tässä, nämä kannattaa lukea huolella, jotta mitään ei unohdu! Eli, jotta osallistut kisaan, toimi Instagramissa seuraavasti:

– Ota kuva paikasta/kohdasta, johon haluaisit näissä kuvissani näkyvän String Pocket -hyllyn. Lisäksi vastaa samassa yhteydessä kysymykseen, mitä tuotemerkkiä/tuotetta toivoisit löytyvän ROOM21:n valikoimasta?

– Muista liittää kuvaasi seuraavat neljä asiaa: #room21fi #room21fistring @room21fi @allyouneediswhite

– Sinun tulee myös seurata ROOM21:a Instagramissa. Profiili löytyy täältä.

Kilpailuaikaa on viikko eli aina ensi sunnuntaihin 26.4.2015 klo 12 saakka. Tuon jälkeen arvon ja ilmoitan voittajan sekä täällä blogissani että Instagramissa. Voittaja voittaa itselleen upean String Pocket -hyllyn haluamassaan värissä. 12 eri värivaihtoehtoa ovat näkyvillä täällä.

Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä Insta-kisaan!

 

Comments

 1. taikku
  19.4.2015 / 19:06

  moi ihana kun järjästetään kilpailuja ja niistä sitten voi vielä voittaa,,,,,,mutta minä ole huono nörtti enkä osaa tehdä tuollaisia juttuja eli harmittaa vietävästi ,mutta aina ei voi voittaa tuuma mummo .anteeksi tämä minun mielipide .

  • 20.4.2015 / 17:06

   Ei mitään anteeksi pyydettävää! Näinhän se menee, että aina ei voi voittaa eikä kaikkia voi miellyttää, sitten taas toisaalta myös jokaiselle jotakin -periaate pitää paikkansa :). Seuraava kilpailu on taas tuttuun tapaan blogin puolella ja vielä tässä kuussa!

 2. -päivi-
  19.4.2015 / 19:17

  Tosi kaunis hylly, niin oikealla paikalla.
  Ihana kilpailu! Juuri remontin loppumetreillä mietitty keittiön tyhjälle seinälle hyllyä, stringiä , kyllä. Tämä olisi näin työttömälle tosi ihanaa jos voitto osuisi kohdalle.
  -päivi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.