Kesäterassia odottelemassa

Voisikohan tätä kutsua jo blogivaunuksi? Ehkä! Joka tapauksessa, se löytyy myös tästä osoitteesta. Ikean Vindalsö-tarjoiluvaunu:

177

En tiedä kuka tuota vaunua alunperin lähti tuunailemaan, eikä sillä varmaan mitään väliä olekaan, mutta itse bongasin vaunun kauniin muutoksen alunperin Valkoisesta Harmajasta. Näitä onkin näkynyt siellä sun täällä, erilaisia versioita. Itsekin ajattelin toteuttaa tähän pienen muutoksen, sillä tuo tumman punertava puu ei ole niin mieleeni. Mietin monenlaisia vaihtoehtoja aina lasitasoista laattoihin ja betoniin… Kahdella jälkimmäisellä tasomateriaalilla vaunusta tulisi vain turhan painava. Tummat puuritilät halusin kuitenkin vaihtoon; niiden tapaan uusien tasojen tulisi soveltua ulkokäyttöön, sillä tarjoiluvaunu muuttaa sivupöydäksi terassillemme. Niinpä mies keksi kivan idean koivuvaneritasoista. Kävin leikkauttamassa palat alkuviikosta ja nyt vaunussa on valkoiset tasot paikoillaan. Vielä on sitten tuo puinen kahva; sen ajattelin maalata mustaksi. Kiitos kumipäällysteisten pyörien, vaunu liikkuu tosi ketterästi ja pehmeästi. Oi oi, kesä ja grilliherkut – kohta nähdään! 8)

cats

 

Comments

  • 25.4.2015 / 17:37

   Kaunis koti teillä, Nina! Ihastuin pojan huoneeseenkin, tosi kiva! Mistä muuten on pojan huoneen String-kokonaisuudessa olevat puulaatikot?
   Ja piti vielä tuosta tarjoiluvaunusta kysyä, että onko ne uudet tasot teillä valkoiset vai ihan koivun sävyiset? Kuvissa näyttivät valkoisilta, mutta tekstissä taisi lukea jotain muuta :).

   • 28.4.2015 / 09:20

    Kiitos paljon! :) Vanerilaatikot on Hemtexistä, muistaakseni nuo meidän on se pieni koko. Sopii aika näppärästi tuohon Stringiin ja löytyy Hemtexin nettisivuiltakin! Samannäköisiä löytyy myös Granitista. Meillä on tosiaan ihan koivun sävyiset ne tasot tarjoiluvaunussa, luinkin itse tekstisi uudelleen niin teillä onkin valkoiset. :)

 1. 25.4.2015 / 19:49

  Vanerilla tuo onkin kätevä tuunata! Olen tykännyt vaunustani ihan hirveesti – onhan se näkynyt blogikuvissanikin niin usein. :) On kiva nähdä eri versioita siitä. Tähän mennessä olen bonganut vain Kodin kulmia Suvin tuunauksen ja tämän sinun…

  • 27.4.2015 / 20:53

   Instagramissa olen itse nähnyt useampia. Ensimmäisenä mieleen tulee Nordland 146 -blogin instatili (itse blogi ei taidakaan enää päivittyä). Erääseen Svenskt Tennin kankaalla tuunattuunkin olen törmännyt :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.