Siivouspäivän päätös

Se tunne suursiivouksen jälkeen, se on niin mahtava! Tekee mieli vain ihastella työnsä tuloksia, kävellä kotona siellä sun täällä. Nauttia siitä fiiliksestä, kun joka huoneessa ei tule mieleen, että tuokin pitäisi pestä ja tuollakin olisi pyyhittävää. Sillä nyt kaikki on pesty ja pyyhitty! Tai no jotain jäi vielä ensi viikolle: takan siivous kesälookiin ja kissojen ruokailulaatikon puunaus. Niin enkä ole vielä ikkunoitakaan tälle keväälle/kesälle pessyt, mutta silti; kylläpäs nyt on siistiä!

054

Taidan nyt hetkeksi nostaa jalat sohvapöydälle ja nautiskella siinä samalla kupposen kuumaa. Sitten myöhemmin pojan mentyä nukkumaan herkuttelen TV Mix -pussilla ja katson pari jaksoa Emmerdalea. Voisi tämän viikon huonomminkin päättää!

057

Tänään klo 12 päättyi ROOM21:n kanssa yhteistyössä järjestämäni kisa. Kisa käytiin tällä kertaa Instagramissa – kiitokset osallistumisestanne! Arvoin voittajan ja String Pocket -hyllyn itselleen voitti Instagram-nimimerkki tiia_littlebigthings. Paljon onnea! Laitatko mulle sähköpostilla yhteystietosi sekä toiveen hyllyn sävystä. 12 värivaihtoehtoa löydät täältä.

Siivouspäivän kruunaa puhtaat (valkeat) lakanat. Nämä blogilahjaksi saamani pussilakanat vaihdoin sänkyyn jo toissapäivänä. Kyseessä on Jotexin J-Premium -luokan Jasmine-pussilakanasetit. Kauniit valkoiset vuodevaatteet, joissa on ohut, harmaa reunus.

cats

Mutta, nyt se kupponen kuumaa ja sitten onkin jo iltapuuron aika! Mukavaa loppuiltaa!

 

Comments

 1. Kaisa
  26.4.2015 / 20:25

  oon muuten just samaa mieltä, että siivouspäivän jälkeen on niin voittajafiilis :) Rentoa sunnuntai-iltaa sinne!!

 2. 27.4.2015 / 12:36

  Iiiih, ihana voitto! Kiitos!! Mä menin niin sekaisin suunnitellessani, et täytyy nyt ajatuksella pohtia tuo väri, palaan pikimmiten asiaan :)

 3. 27.4.2015 / 13:39

  Ihanat kuvat taas! Siivouksen päätteeksi kyllä kelpaa ihastella kättensä jälkiä. :)

 4. Johanna
  27.4.2015 / 19:39

  Tuo on vähintä, millä itsensä saa palkita rankan uurastuksen jälkeen ;)
  Hei, saako udella miten olitte laittaneet keinun kiinni sisälle? Olen ostanut meillekin keinun jonka haluaisin jäävän sisäkäyttöön, mutta ei haluaisi pahoja jälkiä saada aikaiseksi uuteen taloon ;) oliko se kiinnitetty ovenkarmiin?
  Olis kiva, että vois välillä keinua sisälläkin, pihalta moinen jo löytyykin.

  Mukavaa wappu viikkoa!

  • 27.4.2015 / 21:00

   No eikö!
   Juu karmiin kiinnitimme ihan sellaisilla peruskoukuilla. Reiäthän karmiin jää, kun koukut poistaa, mutta niihinhän voi sitten laittaa sellaiset valkoiset muovitulpat/karmitulpat.
   Kiitos, kivaa viikkoa sinnekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.