Huhtikuun viimeinen viikko

Se starttasi tänään! Viikon loppupuolella olemme jo toukokuun puolella; kuukauden, jolloin poikamme täyttää kokonaisen vuoden ♥. Ei millään meinaa uskoa! Niin usein tulee vieläkin hämmästeltyä, että miten mun pieni vauveli on kasvanut jo noinkin isoksi pojaksi. Alkaa vauvan sijaan näyttämään pienen pieneltä taaperolta!

051

Kävin tänään kampaajalla; ihanaa arjen luksusta! Tämän viikon ohjelmaan kuuluu pieniä synttärivalmisteluita – yksivuotissyntymäpäiviähän meillä vietetään äitienpäiväviikonloppuna. Ihanaa saada järjestää lapselle synttärijuhlia ja vieläpä tuolle omalle aarteelle! Olen väkerrellyt koristeita aina silloin tällöin iltaisin, jotta ne voi ensi viikolla vain ripustaa paikoilleen. Täytyykin alkaa miettimään niiden sijoituspaikkoja… Niin ja myöskin tarjoilut täytyisi lyödä lähipäivinä lukkoon! Vappuakin vietetään tällä viikolla ja jääkiekon MM-kisatkin starttaavat perjantaina. Onpa mukavia juttuja tiedossa taas!

Aurinko saisi porotella nyt muutaman päivän, jotta piha kuivuisi ja pääsisimme (tai ehkä se on enemmänkin joutumista…) haravoimaan. Joko teillä on piha haravoitu? Millaista haravaa teillä käytetään? Meillä on Fiskarsin muoviharava, mutta näyttipä jo aika karulta harvoine piikkeineen… Muoviharavoista tuntuu piikit helposti kyllä katkeilevan, mutta miten rautaharavalla haravoiminen ei tunnu ollenkaan niin miellyttävältä?

052

Vappuna (tai nyt tällä kertaa se siirtyy viikonlopulle) on aikomus pestä terassit talven jäljiltä ja kantaa terassihuonekalut jo paikoilleen. Tuo on aina ollut meidän vappuperinne. Samalla tulee varmasti avattua grillikausikin, mikäs sen mukavampaa! Tällaista tänne tällä erää – aurinkoista viikkoa!

 

Comments

 1. 27.4.2015 / 23:18

  Voi että, vastahan hän syntyi!
  Kyllä metalliharava on paljon parempi ja kätevämpi. Muovisella ei saa kunnon tatsia maahan. Kokeileppas vaikka. :)

 2. 28.4.2015 / 10:21

  Voi miten iso poika jo! Ja kaunis tuuhea tukka! <3

  Kyllä se hurjalta tuntuu, että meidänkin vaavi täyttää ensi kuussa vuoden! Mihin se vauvavuosi oikein katosi?! Kun jälkeenpäin ajattelee, niin paljonhan siinä ehti tapahtua, mutta silti tuntuu, että aika juoksee liian nopeaan.

  Minäkään en oikein tykkää metalliharavasta. Ehkä se painavuus vaikuttaa siihen, muovinen kun on niin kevyt käyttää.

  • 28.4.2015 / 13:09

   Komea hiuspehko on kyllä jo! Sitä tiesi odottaakin, kun meillä vanhemmillakin oli jo yksivuotiaina aika reippaasti hiuksia :).
   Joo juurikin näin jälkikäteen tarkasteltuna tuntuu, että hirmuisen nopeasti meni vuosi! Onneksi on valokuvia, joiden avulla muistella ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.