Tiistai & tuotepaketti

Huh-hah-hei miten touhukas päivä! Poika pääsi puoliltapäivin mummolaan tiistaipäivää viettämään ja minä lähdin lyhentämään to do -listaani. Kaikille mielekkäämpi vaihtoehto näin, jotta hänen ei tarvitse tylsistyä mukana, kun minä säntäilen tukka putkella paikasta toiseen. Sainkin melkoisesti asioita pois päiväjärjestyksestä, nyt saa loppupäivän järjestellä kotona! Poika tulee päiväunien jälkeen isänsä kyydillä kotiin, joten ehkä mulla jää aikaa pienelle kahvituokiollekin tässä sitä ennen? Uusin Avotakkakin taitaa postilaatikossa odotella…

Mutta aivan ensimmäisenä arvoin PartyLite-kilpailun tuotepaketin voittajan – kiitokset osallistumisestanne ja ihanista kommenteistanne kuviini liittyen! Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavan kommentin jättänyttä:

Upeasti olit kynttilöillä somistanut :)
Ehdottomasti mukana arvonnassa, pidän kovasti ristikkolyhdyistä ja kyllä kynttilät ja tuikut palaisivat muutenkin.

043

Mutta nyt ei ehdi enempää istuskella, seuraavan puuhan kimppuun siis! Touhukasta tiistaita teillekin!

 

Comments

  1. 5.5.2015 / 19:29

    Oi kuinka mukava tämä yllätysvoitto olikin :)
    Mukavaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.