Tänään kaipaan lämpöä

En tiedä teistä, mutta mulle tuli tänään tarve kurkistella kuvia, joissa näkyy kesä! Aurinko, lämpö, ranta, meri! Kävin asioilla (mm. siinä nilkan magneettikuvauksessa ja ei, en joutunut putkeen päätäni myöten, huh!) ja voi missä vesi-/räntäsateessa sain kuskata ruokaostokset autoon! Sade aivan piiskasi kasvoja ja hiukset oli hetkessä melkoisen märät! Siinä autolle lähes juostessani haaveilin takkatulesta, saunasta ja kupposesta kuumaa. Ei ihan heti uskoisi toukokuuksi, jos ei katsoisi ihania pieniä lehtiä, jotka ovat aivan näinä päivinä puihin ilmestyneet.

hmprod (28)

hmm

Kesä on niin ihana vuodenaika! Tykkään kyllä kaikista vuodenajoistamme, mutta aina tässä edellisen vuodenajan loppuessa ja uuden alkaessa on niin innostunut olo. Uusi vuodenaika tuo aina mukanaan uudenlaiset puuhastelut. Kesä tuo mukanaan sen, että lähes kaiken voi siirtää ulos! Sisällä ei meinaa malttaa olla, vaan mieluummin näkee sen vaivan, että raahaa kaiken terassille, pihalle jne. Ensimmäinen kerta, kun saa leikata ruohon, on aina yhtä ihana. Sitä tuoksua ja ruohonleikkurin pärinää ei voita mikään. Se = kesä.

hm

Näitä kuvia ihastelin H&M:n sivuilla. Ihania kesätuotteita ja niin inspiroivia kuvia merimaisemissa! Pellavaisia tuotteita sivuilla tutkailin ja löysinkin. Toivottavasti ovat sellaisia kuin odotan, niin metsästys voi päättyä.

hm

Tulevaan kesäämme liittyy yksi aivan uusi asia. Asia, josta olemme vuosia haaveilleet ja josta olemme intoilleet nyt hirmuisesti jo etukäteen emmekä meinaa malttaa odottaa sen toteutumista. Pääterassimme lasitetaan kahden viikon sisällä eli saamme yhden noin 20 neliön huoneen lisää. Niin kivaa! Voitte varmaan kuvitella, miten sormet syyhyää sisustuspuuhiin… Mieskin on ollut tästä niin innoissaan, että meni puhumaan jo jotain pienestä takastakin! Kirjoitan tämän onnekkaan möläytyksen tännekin muistiin, ihan vain kaiken varalta…

hmm

Jäin jumimaan tuon ihanan kylpyhuonekuvan kohdalle… Suorastaan ihastuttava! Poika vielä nukkuu, joten käyn sisustuslehtipinon kimppuun sateen ropistessa ikkunaan, taidanpa sytytellä muutaman kynttilänkin. Puolensa näilläkin keleillä! Niin ja hei kiitokset edelliseen postaukseen liittyen; ilahduin valtavasti huomatessani, että se oli niin suosittu. Tunnelmallista keskiviikkoa!

(Kuvat lainattu H&M.)

 

Comments

 1. 13.5.2015 / 18:14

  Heh, mepä käytiin neitin kanssa 3,2km:n päässä neuvolassa, kävellen tuolla vesisateessa. Paluumatkalla bussi meni just nenän edestä enkä jaksanut jäädä odottelemaan kymmeneksi minuutiksi(tuossa ajassa kerkesin puoleenväliin kotimatkaa) joten reippailin sit kotiin asti. Alkkaritkin kastui kun kiireessä unohdin laittaa vedenkestävät housut =D Onneksi takki kuitenkin piti vettä. Ja neiti pysyi kuivana ja lämpimänä rattaissa sadesuojan alla =)

 2. 13.5.2015 / 18:36

  Kuulostaapa ihanalta lasitettu terassi. Mieki joskus haaveilin siitä tähän taloon, mutta olis pitänyt tehä niin monia juttuja taloon, että olis voinut teteuttaa. Lasitettu on kyllä kiva jatke olohuoneelle ja voi pitkälle syksyyn istua siellä ja tietenkin voi ihanasti sisustaa :) Odotan innolla ko lasitettu terassinne valmis :)

 3. Laura
  14.5.2015 / 11:11

  Moikka! Pakko oli vaan kommentoida, että sulla on niin ihana blogi :)! Tää oli oikea tunnelmapostaus. Istun lentokentällä ja kylläpä tuli kesän kaipuu tätä lukiessa :) Ihanaa loppuviikkoa!

  • 14.5.2015 / 18:52

   Tätä en kutsuisi ”vaan kommentoimiseksi”, sillä tällaiset kommentit on ihan sieltä tärkeimmästä ja arvokkaimmasta päästä. Joten iso ja lämmin kiitos, Laura! :)
   Kivaa loppuviikkoa sinnekin suuntaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.