Tänä helatorstaina

Väsyttää ja sen vuoksi laiskottaa! Onhan siellä muitakin, joilla samoja vaivoja? Se on tämä sää, ihan varmasti! Ajattelimme, että tämä päivä käytetään ihan vain akkujen lataamiseen. Tuon pienimmän ei jostain syystä tarvitse juurikaan akkujaan latailla, mutta meidän vanhempien ja kissojen aika ajoin täytyy…

006

Ensi hätään keitin itselleni ja miehelle isot kupposet mustikkamuffinssiteetä. Odotin, että olisi ollut vielä herkullisempaa mitä oli. Menetteli kuitenkin!

Eilisellä kauppareissulla ostin tuon ihanan preeriaruusukimpun. Tosi herkän kauniita!

cats

Ostin myöskin pari ulkomaista sisustuslehteä. Olin hieman pettynyt niihin… Ostatteko te ulkomaalaisia sisustuslehtiä? Suositteletteko jotain erityisesti? Mulle on tullut nyt jokin sisustuslehtivimma! Olin pitkään tilaamatta lehtiä ja irtonumeroitakin ostin vain harvoin; nyt tilaan kahta ja irtonumeroita kasaantuu kotiin villillä vauhdilla. Niitä on niin mukava selailla silloin tällöin, kun vahingossa ilmaantuu pari ylimääräistä minuuttia johonkin väliin. Mukavia pieniä arjen inspiraatiohetkiä!

Tämän lehden ostin ihan vain tuon kansikuvan innoittamana: herkku! Eikä vähiten tuon Jacobsenin tuolin ansiosta, ai ai mikä karkkisävy!

017

Sataa sataa ropisee ja nurmikko on ihan villiintynyt! Tänään iltapäivällä vaunulenkille sadetta uhmaten, mutta sen kauemmaksi emme taida kotoa poistua. Odotan jo innolla illan Leijona-peliä (jos jaksan valvoa sinne asti…)! Mutta nyt aloitan tämän päivän ruokavalmistelut salaatin teolla, sitten on pojan lounaan vuoro ja sen jälkeen Nukkumatti kutsuu – meitä kaikkia! Leppoisaa pyhäpäivää!

P.S. Mun päivään toi potkua Maikkarin sivuilta bongattu tieto, että Emmerdale tulee läpi kesän. Vihdoinkin! Kesäkuun puolivälistä eteenpäin yhdellä jaksolla/arkipäivä. TV-viihdettä luvassa siis kesälläkin! :)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.