Huomasithan tämän?

Tähän lauantaihin ihan tällainen infopostauksen tyylinen! Olette ehkä saattaneet muista blogeista uutisen jo bongatakin: blogilista lopettaa toimintansa, joten jos olet seurannut blogiani sitä kautta, kannattaa pikaisesti vaihtaa seurantakanava toiseen! Listasin tähän kanavat, joiden kautta voit edelleen seurata blogiani:

Instagram

Instagramin puolella taidan olla aktiivisin. Sinne huikkaan uusimmasta blogipostauksesta ja sinne tulee jaettua muutenkin arkeamme tasaiseen tahtiin. Nopea ja mukava kanava.

cats

Facebook

Facebookiin linkitän aina ensimmäisenä uusimman blogipostauksen. Tähän asti tämä on hoitunut automaattisesti erään sovelluksen kautta, mutta se ryökäle meni lopettamaan toimintansa! Joten kysyisinkin, miten te muut bloggaajat linkitätte postauksenne bloginne facebook-sivulle? Manuaalisesti tuntuu turhan työläältä, kun on noin helppoon tottunut. Ja se meinaa sitten usein unohtuakin…

cropped-bansku11

Bloglovin

Tänne blogipostaukseni linkittyvät automaattisesti; kätevä kanava seurata blogia tämäkin! Varmaankin eniten Blogilistaa muistuttava.

Pinterest

Tätä en ehkä kutsuisi seurantakanavaksi, mutta joku sentyylinen tämäkin kai on… Täällä päivittelen kyllä todella häpeällisen harvoin, mutta ehkä vielä joskus on aikaa muuttaa tämäkin tilanne :).

cats

Toki on sitten vielä sekin joukko ihmisiä, joka ei käytä mitään sen kummempia seurantakanavia, vaan tulee blogiin suoraan. Ei mitään vikaa siinäkään!

Olisi hirmuisen mukava kuulla teistäkin pitkästä aikaa jotain. Mitä teille kuuluu? Uusia lukijoitakin tänne on viimeisen vuoden aikana löytänyt, olisi kiva kuulla teistäkin! Eli kuka siellä, mistä tänne löysit? :)

 

Comments

  1. memuli
    16.5.2015 / 16:37

    Sisustuskuvien kautta googlesta. Jotain inspiraatiota haeskelin ja sitten löytyikin vielä vauvakuulumiset siihen päälle. Huippua! Kiitos ihanasta blogista ja hienoista kuvista.Elämänmakuinen blogi <3

    • 17.5.2015 / 13:52

      Mielenkiintoista kuulla! Kiitos, että jätit kommenttia. Kiitos myös ihanista sanoista, joilla kuvailit blogiani! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.