Pino lehtiä & kupponen kahvia

Blogi täyttyy nyt kaikista kesämietteistä, mutta tällä hetkellä saan edessä häämöttävästä kesästä ja kaikesta siihen liittyvästä niin paljon inspiraatiota, etten muuta juurikaan ajatella halua!

039

Niinpä kun poitsu kävi päiväunille, järjestin tuollaisen otsikon mukaisen kombon olohuoneen sohvapöydälle ja sulkeuduin omaan maailmaani. Tuo oli helppo toteuttaa, sillä mies oli harrastuksessaan ja kissat poitsun tapaan unten mailla. Oikein nauratti tuon toisen rontin katseleminen, niin lokoisa asento sohvalla ja pää tuolla tyynyn alla :D. Voiko selkeämmin viestiä, että ethän vain häiritse kauneusuniani, kiitos.

053

Vanhoille lehdille tuli taas käyttöä! Ihastelin aivan ihania kesäkeitaita, joita oli rakennettu sekä omakotitalojen terasseille että kerrostalojen parvekkeille. Yksinkertaisilla jutuilla saa kyllä helposti kaunista aikaan! Parvekekuvistakin tuli aivan sellainen olo kuin ympäröivää maailmaa ei olisikaan. Ei uskoisi, että partsin alapuolella on ehkä koko talon yhteinen parkkialue…

035

Muutaman kuukauden harkinta-ajan jälkeen kotiutin itselleni puolitusinaa kauniita Hobstar-laseja. Tässä taas nähtiin tämä tehokkaan blogimainonnan tulos, mietiskelin, kun klikkasin lisää ostoskoriin -nappulaa. Nämä lasit oli vähän kuin äitienpäivälahja itselleni. Kauniit, monipuoliset lasit, joista juoda sekä kuumia että kylmiä juomia, syödä välipaloja jne. Täydellinen pari sen himoitsemani (ja kotiin matkalla olevan) pellavaliinan kanssa!

049

Joko te olette suunnitelleet terassinne/parvekkeenne kesäilmettä? Mies leikkasi illalla ensimmäistä kertaa tälle kesää nurmikon, tuntuipa kesäiseltä! Aurinkokin mukavasti paisteli.

Yksi kesähaave on ollut olemassa jo useita kesiä: kesäinen puutarhakattaus eli lounaan tai päivällisen, miksei myös illallisen, nauttiminen puutarhassa. Kattauksen loihtiminen luonnon keskelle saa sormet syyhyämään! Meillä paikaksi valikoituisi todennäköisesti oma takapiha. Siellä vihreä metsä taustana varmasti silmä lepäisi. Jos muuten tiedätte, missä voisi ihastella inspiroivia puutarhajuhlakuvia, niin laittakaahan vinkkiä jakoon!

055

Nyt kuitenkin näistä haaveiluista maan pinnalle ja astianpesukonetta tyhjentämään. Miehen kotiuduttua alamme grillaamaan murkinaa tälle päivälle. Mukavaa sunnuntain jatkoa teillekin!

P.S. Huomasithan, että Blogilista lopettaa toimintansa. Voit seurata blogiani Bloglovinisssa, Instagramissa & Facebookissa.

 

Comments

  1. Veera
    17.5.2015 / 21:06

    Nuo lasit on ihanat! Minulla etsinnässä muoviset (mutta tyylikkäät) lasit terassi käyttöön. Juuri tuon tyyliset haluaisin kuin hobstarit. Saa vinkata, jos jossain tullut tai tulee vastaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.