Kesä(kuu)!

Ihanaa alkanutta viikkoa ja kesäkuuta! Tuntuu hassulta, että tässä kuussa on jo juhannus! Päivät rientää niin ettei meinaa perässä pysyä.

Viime viikon torstaina oli aivan ihana ilma, aurinko paistoi koko päivän. Torstai-iltana näpsin näitä kuviakin auringon innoittamana. Niin kauniisti paisteli ilta-aurinko terassin ruokaryhmän ympärille.

cats

Luonto näyttää taas niin kauniilta, kun monet ruskean sävyt on korvautunut vihreällä. Tuntuu, että meidän nurmikkokin aivan hohtaa vihreyttään! Tuossa pöydän ääressä on muuten ihana istuskella iltaisin, kun auringonsäteet ylettävät vielä tällekin puolen taloa. Siinä vierähtää mukavasti pieni tuokio lehtiä selaillen, luontoa ihastellen tai ihan vain ulkoilmasta ja linnunlaulusta nautiskellen!

Joku saattaa pyöritellä silmiään, mutta pakko vielä hehkuttaa noita tuoleja. Olen aivan överi-ihastunut niihin; superkauniit ja niin mukavat istua! Sanoin miehelle yhtenä päivänä, että ihastelen noita tuoleja varmasti kymmeniä kertoja päivässä. Aina kun katse osuu niihin! Eli ovat tainneet jo nyt maksaa itsensä takaisin tuottamanaan mielihyvänä :).

cats

Vietettiin mukavan rento viikonloppu kotiympyröissä. Sain eilen aamulla nukuttua puoli kymmeneen miehen ja pojan noustua kahdeksalta. Oli niin levännyt olo, vaikka tiedostin jo herätessäni, että ei tuo pitemmän päälle vielä mihinkään riitä, mutta pikkuhiljaa… Tätä kai se pienten lasten vanhemmilla on :).

Eilinen alkoi niin harmaana, että päätimme suunnistaa ensimmäistä kertaa Touhutaloon. Ei jäänyt kyllä viimeiseksi kerraksi, sen verran pikkumies eläytyi ja innostui asiasta! Oli pallomerta, erikokoisia liukumäkiä, patjoja, pomppulinnoja, keinuja ja vaikka mitä! Lopussa tuli oikea loppuhuipennus, kun mies laski pojan kanssa isosta liukumäestä. Poika nauraa kikatti jo silloin, kun kiipesivät liukumäen huipulle ja tukka hulmuten äänekkäästi kikattaen laskivat alas luokseni. Ai että oli mahtava kokemus, nauroin niin että poskia särki! Viisi kertaa laskivat, sitten lähdimme kotiin ja pienin touhottaja nukahti autoon samantien.

Mutta nyt alan hoitamaan monenmoisia rästihommia, sillä äitini tuli pojan seuraksi täksi aamupäiväksi. Aurinkoista päivää!

 

Comments

 1. 1.6.2015 / 10:23

  Oi nuo pionit ja teidän piha! Onneksi kesä vihdoinkin alkaa ja pääsee ja oman pihan kimppuun :)

 2. Äippä
  1.6.2015 / 16:33

  Mukavaa viikkoa! Toivotaan lämpöisiä kelejä ☺

   • Äippä
    2.6.2015 / 12:21

    Mun sähköpostiin ei tulekkaan enää tietoa, kun olet vastannut kommenttiini. Onkohan tapahtunut jotain muutoksia… Nyt on pari vastausta tullut sivuillesi, ilman että puhelimeni on kilahtanut :)

 3. 1.6.2015 / 21:00

  Aurinko kyllä tekee ihmeitä sisustukselle kuin sisustukselle :) – vaikka nuo tuolit on kyllä varmasti hyvännäköiset synkälläkin ilmalla. Kiva, että tuli non nappilöytö. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.