Iltaterkut

lilja

HUH mikä päivä! Monenlaista muuttujaa matkassa, melkoista kiirettä, mutta selvisin ja vieläpä kunnialla. Onnistuneen päivän jälkeen tuntuu aivan mahtavalta peitellä kylvystä tullut pieni poika omaan sänkyynsä levollisille yöunille ja istahtaa itse alas sohvalle. Nostaa jalat sohvapöydälle ja huokaista, antaa mielen tyhjentyä ja levätä. Rupatella miehen kanssa päivän kuulumiset ja katsella sitten jakso tai pari Emmerdalea. Eilen jaksoin vain yhden jakson, kunnes oikaisin sohvalle. Uni taisi tulla parissa minuutissa. Kiireet vaativat veronsa. Olen huomannut, että mulla on aina kaikenlaisia kiireitä tässä alkukesästä. Huomaan sen siitä, että usein oikein odotan Emmerdalen jäämistä kesätauolle, koska rästissä on niin hirmuisesti jaksoja. No, tänä vuonna sarjaa näytetään läpi kesän, joten rästijaksopino vain kasvaa, heh! Mutta nyt sinne sohvalle, öitä! (Tai no ehkä kuitenkin ensin katkon noista liljoista nuo sottaavat heteet…)

Comments

 1. Hanna
  10.6.2015 / 21:29

  Onneksi Emmerdale ei jää kesätauolle :)
  Mutta ihan tosi kesällä on niin paljon muuta hommaa et tahto vähän jäädä tv katselu vähemmälle, mutta odottaahaan ne siellä boksilla tallennettuna onneksi huonompia kelejä ja syksyä :)

  • 11.6.2015 / 14:15

   Näinpä! Huonojen kelien pelastus! Mulla on tosin viime vuosina mennyt kesät tuon suhteen niin, että olen katsellut kevään jaksoja vielä elokuussa, kun uudet jaksot ovat pyörähtäneet ruutuun :D. Kesällä siis tosiaan muutakin tekemistä :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.