Menneitä juhannuksia

014

Eilen illalla tuli selattua blogista aiempien vuosien juhannusmuistoja. Juhannus 2011 hymyilytti meitä miehen kanssa erityisesti: oli niiiin keskeneräistä, mutta se ei juhannuksenviettoa haitannut, ei sitten yhtään! Piha oli vielä aivan hyrskynmyrskyn, mutta terassit ehtivät silloin juuri ja juuri valmistua. Juhannus olikin tuolloin hyvin terassipainotteinen ja kummasti sitä vain sulki silmänsä sitä ympäröivältä kaaokselta. Tuon taidon oppi muuten rakennusaikana; keskittyi vain yksityiskohtiin tai ihan pieniin kokonaisuuksiin kerrallaan ja lähestulkoon unohti kaiken muun. Jos/kun alkoi miettimään kokonaisuutta ja edessä häämöttäviä tekemättömiä töitä, alkoi huimata.

Sen verran kolea alkukesä on ollut, että millähän mallilla syreenit ovat? Tuli vain tuosta alakuvasta mieleeni… En ole yhtään kiinnittänyt syreeneihin huomiota, mutta muistan kesiä, jolloin ovat olleet kauneimmassa kukassa jo kesäkuun alkupuoliskolla.

cats

035

Kaikkina juhannuksina olemme viettäneet aikaa myös miehen vanhempien mökillä, niin myös tulevana juhannuksena. Tällä kertaa vietämme juhannusaattoa mökillä ja juhannuspäivää puolestaan minun vanhempieni luona. Juhannuksiimme kuuluu perinteisesti myös veljeni synttärit.

Viime kesänä pääsisäänkäynnillä kukoistivat nämä hortensiat; kaunottaret!

047-860x573

0171

Nyt laskeudun näistä haaveistani vielä toistaiseksi maan pinnalle, sillä vielä olisi yksi kokonainen viikko ennen juhannuksenviettoa. Mulla on hyvin työpainotteinen viikonloppu edessä ja sitä alankin suunnittelemaan än yy tee nyt! Oikein aurinkoista viikonloppua sulle!

0422

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.