Keski-Pohjanmaan blogit

No niin, nyt on luotu Facebookiin oma sivu Keski-Pohjanmaan alueen blogeille: KP Blogit. Eli tarkoituksena on jakaa tällä sivustolla alueen bloggareiden blogipostauksia. Minä näpräsin logon ja All You Need is White -blogin Satu auttoi testauksessa ja kaikessa muussakin säädössä, kiitos vielä! <3

Näin kirjoitti aiemmin tänä iltana Valkoisen Harmajan Suvi. Tervetuloa tykkäämään uudesta sivustosta! Kätevä kanava täkäläisille seurata oman alueensa blogeja ja kätevä myöskin muualla asuville: oman lempiblogisi alueelta voit löytää paljon lisää mielekästä luettavaa! Eli keskipohjanmaalaiset bloggaajat: aktiivisesti vain omia postauslinkkejä sivustolle jakoon, jotta löydämme teidät kaikki! Niin ja levitä ihmeessä sanaa myös omassa blogissasi! :)

kpb-horz-vert

 

Comments

  1. 13.6.2015 / 08:28

    Hyvä logo ja hyvä kun tekin. TRE-BLOGIT pykätty pystyyn alkuvuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.