Inspiraatiohetki terassilla

Odotan kovasti eilisen kaltaisia lämpimiä päiviä, jotta minäkin tarkenen prätkän kyytiin. Tähän asti mies on käynyt yksin, aina silloin tällöin iltaisin. Muistelin, että viime kesänä en ollut mukana kertaakaan… Jospas tänä kesänä edes pari kertaa!

Alkuviikosta pojan käytyä yöunille, mies hyppäsi prätkän selkään ja minä sipsuttelin terassin puolelle. Sohvalle ihanan pehmoisen ja lämpimän torkkupeiton kera ja uusimpia sisustuslehtiä selailemaan! Torkkupeitto ei ole iltaisin ollut yhtään liikaa, sen verran viileitä ovat heinäkuun illat olleet tähän asti. Tilaan tällä hetkellä Avotakkaa, Divaania ja Glorian Kotia. Jälkimmäisessä yliherkku kansi, joten se valikoitui lukupinosta ensimmäiseksi. Oli pitkä pätkä, kun en tilannut ainoatakaan lehteä. Nyt olen innostunut taas sisustuslehdistä ja ennen kaikkea: inspiroitunut useita kertoja jonkin kivan jutun parissa!

glorian koti

Meidän terassi näyttää vahvasti mummolaterassilta, kiitos pelargonioiden. Mutta kivasti menestyvät auringonpaahteessa, jopa lasituksen sisäpuolella, joten nappivalinta!

lasitettu terassi

Ihanan lämmintä ollut tänäänkin; näin iltaa kohti saimme aurinkoakin. Mies ja poika lähtivät vaunulenkille ja täällä juuri sekä astianpesukone että pyykinpesukone saivat ohjelmansa valmiiksi; siispä tyhjennyspuuhiin! Tuli muuten tuosta pyykinpesukoneesta mieleen taannoin kuulemani radiojuontajien keskustelu. Puhelivat siinä, mikä on kotitöissä laiskuuden huipentuma. Molemmat antoivat esimerkit pyykkäyksestä: mies totesi, että ei jaksa viikkailla puhtaita pyykkejä paikoilleen vaatekaappiin, vaan nostelee ne aina narulta kasoina joko sohvalle tai keittiönpöydälle. Nainen tuumasi, että hänkään ei jaksa viikkailla puhtaita pyykkejä narulta kaappiin, vaan käyttää ne aina siitä narulta suoraan. Siitä tosin kehittyy eräänlainen lumipalloefekti, sillä hän ei voi pestä uutta pyykkiä, koska ei ole tilaa laittaa niitä kuivumaan! Näin ollen hänen pyykkivuorensa ovat valtavia. Eeettä jos tulee näillä hyvillä keleillä kotitöiden suhteen ikään kuin oikaistua mutkat suoriksi (tai vaikka ne jättäisi kokonaan tekemättä), niin hällä väliä! :)

pelargonia

Comments

 1. 17.7.2015 / 13:23

  Teillä on niin ihana terassi <3 Tuolla kyllä kelpaa inspiroitua lehtien parissa :)
  Ihanaa viikonloppua!

 2. Minna
  17.7.2015 / 13:31

  Hei!
  Ihana tuo vaaleanpunainen torkkupeittosi! Mistä olet sen hankkinut? Jos sellaisia ei enää ole missään saatavilla ja jos joskus päätät siitä luopua, niin voisin vaikka ostaa sen sinulta.
  Ihanaa viikonloppua!
  -Minna

  • 18.7.2015 / 14:11

   Olen ostanut sen Halpa-Hallista yli kaksi vuotta sitten, joten en tiedä, onko niitä enää saatavilla… Kiva, pidän mielessä, jos joskus olen myyntiaikeissa sen suhteen :).
   Kivaa viikonloppua sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.