I see Dots

muuto dots

Nyt ois jengi koossa! Entuudestaan mulla oli näitä Muuton Dots-ripustimia kaksi tammensävyistä: koot S ja M (saatu aikoinaan blogin kautta). Nyt tein FDS:lle pienen kesätilauksen, jonka mukana saapui samalla hieman täydennystä tähän kokoelmaani. Kaikki muut kokoa S, paitsi tosiaan tuo yksi tammensävyinen. Kävi vain niin, etten tilausvaiheessa osannut päättää, mitä sävyjä aulan seinälle loppujen lopuksi haluankaan, joten tuli tilattua vähän kaikkia! Tammisten lisäksi löytyy kaksi valkoista sekä yksi harmaa, musta ja roosa. Olin alunperin ajatellut seinälle viittä ripustinta, mutta mahtuisikohan kaikki nämä seitsemän..? Parillista määrää en osaa valita, joten se on viisi tai seitsemän. Eniten ehkä epäröin tuota mustaa… Mitkä te valitsisitte?

dots

muuto dots

Sitten kun saa (väri)valinnat tehtyä, alkaakin loputon sumpliminen kiinnityspaikkojen kanssa :P. Näin monta onkin hieman hankalampi asetella kivasti, mutta eiköhän siitä ihan silmää miellyttävä kokonaisuus synny. Tämän perjantaipähkinän kera viikonloppua aloittelemaan. Aurinkoa!

Comments

 1. Henna
  17.7.2015 / 20:50

  Ehdottomasti musta mukaan myös ja kaikki seitsemän seinään! Sävyt sopii ihanasti kaikki yhteen ja musta tuo vähän särmää mukaan. Tuollaisista itsekin haaveilen :)

 2. Ellu
  17.7.2015 / 22:04

  Aivan ihanat!:) itse laittaisin viisi, koska musta on makuuni kyllä aika radikaali.. Toisaalta se tuo hyvän kontrastin ja riippuu tietenkin huoneesta mihin sen laittaa että sopiiko vai pistääkö liikaa silmään:)

  • 18.7.2015 / 19:33

   Olen aika samoilla linjoilla, että musta ehkä liikaa hyppää silmille. Minkä toisen ottaisit joukosta pois, jos laittaisit seinään vain viisi? :)

 3. Hanna
  17.7.2015 / 23:21

  Tummalla seinällä tuo mustakin näyttäisi hyvältä,mutta vaaleaa seinää vasten näyttää liian rajulta muitten vaaleittein värien kanssa mun silmään. Mutta jos laitat viisi, niin sitten jää parillinen määrä käyttämättä. ;)

  • 18.7.2015 / 19:34

   Olen aika samoilla linjoilla kanssasi! Ajattelin, että olisin palauttanut ne kaksi ylimääräistä, mutta voipi olla, että laitan seinään sittenkin kuusi! ;)

 4. Nina
  18.7.2015 / 07:27

  Älä missään nimessä jätä mustaa pois. Mustaa väriähän teiltä löytyy muutenkin niin sopii teille hyvin. Itse laittaisin kaikki seinään, mikäli seinä jolle olet niitä laittamassa, on riittävän suuri.

  • 18.7.2015 / 19:35

   Niin, tuossakin on toki perää… Ajattelin näiden kaveriksi seinälle isoa, mustakehyksistä taulua. Mutta mietin vielä! :)

 5. 18.7.2015 / 08:38

  Kaikki, myös musta. Tulee kiva aksentti noiden hillitympien sävyjen joukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.