Tuoretta tietoa teistä

Heipparallaa! Täällä on vietetty lauantaita kotosalla ja kaupungilla. Mies lähti aamupäivällä kaverinsa kanssa Kalajoelle kiihdytyskisoihin ja minä suuntasin pojan kanssa kaupungille. Pyörittiin keskustassa siellä sun täällä aurinkoisesta säästä nauttien. Kuljeskelin kamera kaulassa, sillä pyysitte postausta Kokkola-tärpeistäni. Sellaista luvassa heti kun ehdin, sillä jokunen kuva jäi vielä puuttumaan…

Siellä kun kuvailin kotikaupunkini kulmia, niin voi että jotenkin hävetti! Siis miksi! Mitä se kenellekään kuuluu mitä toiset valokuvaa… Jotenkin tuli vain hassu turistiolo se kamera kaulassa. Juu otan nyt tästä kahvilasta kuvan… Ja ihmiset kyllä tuijotti, joka sekin lisäsi sitä tilanteen noloutta, heh!

muuto crushed

Mutta tämän päivän asiani liittyy lukijatutkimukseen, johon olisi nyt mahdollista osallistua. Hirmuisen suotavaakin se olisi, sillä vastauksenne on minulle bloggaajana todella tärkeitä. Tämän tutkimuksen avulla kartoitetaan lukijakunnan rakennetta, mielenkiinnon kohteita sekä suhtautumista blogien kaupallisiin yhteistöihin. Saisin hyödyllistä palautetta mm. siitä, mikä juuri minun blogissani teitä eniten kiinnostaa. Myös blogimainonnasta saisin teiltä tässä arvokasta palautetta. Vastaamalla tähän lukijatutkimukseen voit osallistua myös arvontaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kpl kauneustuotepakettia! Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen. Suoraan lukijatutkimukseen pääset tästä

lundia soihtu

Mutta nyt keittiö kutsuu: mies on kotiutunut, poika herännyt päiväunilta, joten seuraavaksi olisi murkinahetken aika! Pizzataikinakin pursuilee kohta kulhosta, joten moi ja muistakaahan osallistua lukijatutkimukseen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.