Laukulle ja tuolille uusi koti?

Sunnuntai-illan minikirppis! Ajattelin kysellä täältä, jos näille löytyisi uusi koti: musta tuolikaunotar (Flower-tuoli, myydään täällä ovh 149,00 €) sekä Tiger of Swedenin Female-bag weekend-koossa. Sekä laukku että tuoli MYYTY.

tiger of sweden

Tuolin kunto on uudenveroinen: ei kolhuja eikä lommoja, naarmujakaan en äkkiseltään löytänyt. Tuolia en mielelläni lähettäisi, nouto Kokkolan keskustasta onnistuisi. Laukkua en voi myydä uudenveroisena, sillä se on saanut jonkin verran naarmua pintaansa. Yläkuvassa näkyy etupuolen naarmut, hieman näkyvämpiä naarmuja takapuolella. Pohja hyväkuntoinen, alanurkissa hieman kulumaa. Samoin kantokahvojen yläosissa pientä haalistumajälkeä. Laukku suljetaan kahdella magneettinapilla ja sitä voidaan säätää sivuilta nahkaremmeillä ja soljilla. Yksi vetoketjullinen sisälokero sekä kännykkätasku. Laukun sisältä kunto on moitteeton. Tässä kuva eniten kuluneesta nurkasta:

Tätä laukkua en löytänyt tällä hetkellä mistään myynnistä, mutta täällä Nellyn sivuilla saatavilla yksityiskohtaisempaa lisätietoa. Laukun ovh 399,95 €, tämän voisin lähettää dustbagin kera. Olen itse ostanut laukun alle kolme vuotta sitten Kokkolan Moda Aukiasta. Laukku on kookas; hyvin kuljettaa esim. viikonloppumatkan tavarat. Nellyn sivuilla luki kokomerkintänä 30×40 cm, itse sanoisin 35×60 cm, joten onkohan ihan sama laukkukoko kyseessä..? En osaa nyt hinnoitella näitä, mutta rohkeasti vain tarjouksia tulemaan esim. sähköpostiini allyouneediswhite@hotmail.com!

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.