Nauttikaamme kesästä!

Sanoin eilen miehelle, että miten tuntuu jo vähän siltä kuin kesä alkaisi olla ohi… Että aivan kuin elokuu ei enää mikään kesäkuukausi olisikaan! Jotenkin välillä aistii jo syksyn – onko teillä näin vai onkohan tuo vain omassa mielessäni..? Usein elokuussa on ollut jo kovin syksyiset ilmat, joten jännä nähdä, miten tänä kesänä käy. Nyt kun kesää on ilmojen puolesta tuskin huomannutkaan, jotenkin odottaa, että elokuu olisi se kunnon kesäkuukausi. Itse kyllä nautin tällaisestakin kesästä, ei se helle kesää tee! Lapsuuden kesät olivat lämpötilojen puolesta aika lähellä tämän kesän lukemia eikä se silloinkaan menoa haitannut. Talviturkkia en ole vielä tälle kesää heittänyt, se täytyy kyllä korjata, vaikka sitten vesisateella! Nyt on kyllä ihanan aurinkoisia päiviä ollut; näin käy lähes aina miehen kesälomalla. Hänen kanssaan kannattaa siis lomailla samaan aikaan, heh!

koll

Samalla kun miettii, että oliko se kesä nyt tässä, niin pitää muistaa pysähtyä ja nauttia näistä jäljellä olevista kesäpäivistä. Sillä onhan niitä vielä! Talvella tuota lämmittävää aurinkoa tulee kuitenkin niiiiin ikävä! Samoin kuin vihreää luontoa, kauniita kukkasia, tuoreita marjoja… Kiireettömiä kahvihetkiä ja mansikkakakkua – niistä on tämä viikko tehty! Viikko alkoikin kivan hemmottelun merkeissä: olen tänään ehtinyt käymään sekä kampaajalla että kosmetologilla. Uusilla hiuksilla ja kulmilla taas kelpaa! Aurinkoista kesäviikkoa! P.S. Huomasithan eilisen minikirppikseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.