Uudet tauluni (ja kilpailu!)

Ehkä muistattekin maaliskuisen Kivoja taulukollaaseja -postaukseni, jossa esittelin uutta, pian Suomessakin toiminnan aloittavaa verkkokauppaa? Keväällä Desenio avasi tosiaan suomenkieliset nettisivunsa ja kymmenet, oikeastaan sadat toinen toistaan upeammat julisteet olivat meidänkin käsiemme ulottuvilla. Kerroin tuolloin, että esittelen tästä blogiyhteistyöstä saamani julisteet teillekin. Joskus matkaan tulee kuitenkin erilaisia mutkia, mutta nyt on vihdoin julisteet kehyksissä asti!

063

Osan näistä kuvista olen ottanut jo keväällä. Sen jälkeen taulut ovat seilanneet siellä sun täällä… Nyt alkavat vihdoinkin löytää ne parhaat paikkansa, sillä ei niitä nyt minne tahansa lätkitä! Täytyy rauhassa miettiä, missä huoneessa haluan ihastella mitäkin taulua ja näkymää.

Sain valita itselleni useita julisteita – siinä olikin oma viidakkonsa! Valikoimaa kun on melkoisesti ja hyvä niin; löytyy varmasti jokaiselle jotakin. En ole osannut valita näistä lemppareitani, mutta kärkipään sijoille nousevat kyllä nuo ensimmäisessä kuvassa näkyvät aivan ihanat julisteet. Haaveissani keikkuva Arne Jacobsenin Swan-tuoli sekä Wegnerin kaunis Y-tuoli. Laitoin niihin valkoiset kehykset, mutta joskus niihin voisi vaihtaa mustatkin; sellaisetkin kun löytyy jo valmiina. Muuttuisi taulujen ilme siten aika paljonkin!

Tuli noista kehyksistä mieleen, että olen ostanut vuosien mittaan useita kehyksiä Ikeasta. Vasta näiden julisteiden kohdalla huomasin, miten Ikean kehyslasi vääristää etenkin valkoisen sävyä saaden sen näyttämään sinertävältä. Olin niin harmissani huomattuani tuon! Eipä siinä auttanut muu kuin marssia kehystysliikkeeseen vertailemaan kehyslaseja ja kyllä; Ikean käyttämä lasi on halpaa kiinalaista lasia, joka on selvästi tummempaa kuin esim. kehystysliikkeiden käyttämä lasi. Niinpä ostin tauluihini uudet lasit! Hieman meni siis mutkien kautta, mutta täällä ei missään kehystysliikkeessä myydä noin kapeita mustia alumiinikehyksiä, tuontapaisia sai ainoastaan puisina, joten siinä mielessä ei ollut turhaa hankkia kehyksiä Ikeasta. Laskeskelin, että vaikka tässä tulikin hieman ylimääräistä puuhastelua, kun kehykset ja lasit tulivat eri paikasta (:D), niin silti säästin useita kymppejä/taulu noiden 50×70 cm kokoisten kohdalla.

102

Taulukokoelmastani täytyy löytyä toki myös vaaleanpunaisia sävyjä (kuplat ja harlekiinikuvio on mielestäni tosi söpöjä!) sekä hentoa sudenkorentokuviota:

cats

082

Yksi origamielefanttikin joukosta löytyy:

Työpöytävalaisin sai puolestaan värikaverin taulun neliöistä:

cats

005

Yläkuvan herkkä sulkataulu nojailee tällä hetkellä aulan lipastolla.

Yksi timanttitaulu on ihan must ja tuo yksi haaveideni valaisin on minulla nyt ainakin taulun muodossa:

Sitten viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä herkkä perhostauluni:

090

butterfly

(Kuka bongasi kuvasta kissan?)

Tätä perhostaulua kaavailen aulan seinälle I see Dots -postauksestani tuttujen Muuton Dotsien kaveriksi. Sinne tulee päätymään joko tämä taulu tai sitten valkokehyksinen peilimme.

En tokikaan yksin näillä tauluillani mässäile, vaan myös jollain teistä on mahdollisuus voittaa omakseen tosi kiva kokoelma Desenion julisteita! Desenion väki kokosi hyvin minun näköiseni taulukollaasin, jonka ilolla arvon jollekin teistä. Koska en osannut tehdä päätöstä, kumpi näistä kahdesta kokonaisuudesta olisi kivempi, päätin antaa päätäntävallan voittajalle! Eli voittaja saa valita näistä kahdesta: joko ensimmäisen seitsemän julisteen kollaasin tai jälkimmäisen kahdeksan julisteen kollaasin. Näiden seinälle ripustamisessa vain mielikuvitus on rajana! Näyttävät varmasti kivoilta pienissäkin ryhmissä siellä täällä.

Tavelvägg_desenio_grafiska_posters

Tavelkollage svartvita posters Desenio

Vahva veikkaukseni on, että nämä ovat myös teidän makuunne ja näin ainakin toivon! Ja koska näitä julisteita on palkinnossa tällainen pino, niin aina voi lahjoittaa pari vaikka kaverillekin! :)
Kerro osallistumiskommentissasi, minkä julisteen koko Desenion valikoimasta valitsisit koristamaan kesäistä kotiasi! Kilpailu alkaa nyt ja päättyy ensi viikon tiistaina 28.7. klo 21. Arvon ja ilmoitan voittajan mahdollisimman pian tuon jälkeen. Jätä osallistumiskommenttiisi myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville; näin se näkyy ainoastaan minulle ja auttaa minua voittajan tavoittamisessa. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Mukavaa illanjatkoa ja arpaonnea kaikille! 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.