Viikonlopun kotiräpsyjä

Ihanan aurinkoinen viikonloppu! 

Aika pitkälti kotiympyröissä vierähti lauantai ja niin vierähtää tämä sunnuntaikin. Itse käyn pikaisesti yhdellä pihakirppiksellä ja sitten tulen takaisin kotiin päästämään miehen tenniksen pariin. Otin muutaman kotikuvan eilen, kun aurinko paistoi jo aikaisin aamulla niin kauniisti.

Keittiön String Pocket -hylly* ihastuttaa valtavasti. Tykkään siitä, miten se valkoisena ikään kuin sulautuu valkoiseen taustaansa, mutta erottuu kuitenkin juuri sopivasti.

008

021

007

Viikonlopun kynsilakaksi valikoitui laivareissultamme ostamani ihana, roosaan taittava nude:

037

Lakka on O.P.I.:n My Very First Knockwurst. Ensimmäinen lakkani kyseiseltä merkiltä, saapa nähdä miten hyvin pysyy kynsissä! Kynsilakkapullo on melkoisen iso, mutta ei haittaa, sillä sävy on juuri sellainen nuden sävy, jota olen etsinyt jo pitkään.

010

022

Tämän viikon kirppislöytö (pojan uusien kirjojen lisäksi) on tässä:

028

Ihana vaaleanharmaa (muuten juuri täydellinen vaaleanharmaan sävy!) pullo, hintaan 0,80 €. Toimii maljakkona, mutta yksistäänkin aivan ihana.

033

Rantakassille ei ole hirmuisesti tänä kesänä käyttöä tullut, mutta vielähän on kesää jäljellä, joten antaa sen vielä odotella tuossa:

011

Ystävykset eilen aamulla:

055

Olen niin tykästynyt tuohon marmorialustaani, todella kauniit sävyt! Kyseessä on marmorilaatta, jonka ostin rautakaupasta. Hieman kirpaisi, kun mies joutui ihan trukilla nostamaan laatikollisen alas ja ostin vain yhden alle viiden euron hintaan… Laitoin laatan alle huopatassut, jotta se ei naarmuta pintoja. Terkkuja vaan sille trukkikuskille; tämä idea on apinoitu blogeista, joten niitä saa syyttää! :P

Nyt vielä mietin, että haluaisin toisen samanlaisen tuohon viereen… 

047

068

Mies kävi eilen hakemassa ostamansa harrasteauton. Nyt se nököttää keskellä takapihan nurmikkoa; paraatipaikalla kun katsot olohuoneen ikkunoista ulos. Ei suorastaan silmiähivelevä näky. Land Rover, joka päätyy kuulemma pian myyntiin. Joku meistä odottaa innokkaasti ostajan saapumista :D. Emme-korttikin vedettiin esiin: Mikä vika tuossa on, tämmösillähän ne aina Emmerdalessakin ajelee! 

Meillä on ollut sellainen diili, että kun mies hankkii jotain isompaa, minäkin hankin. No tämä on nyt hänellä toinen (vai jopa kolmas?) isompi hankinta kolmen vuoden sisään enkä minä ole hankkinut vielä mitään! Tässähän tulee kiire! Olin aikonut lyhentää isomman erän asuntolainaa tässä kuussa, mutta jos laittaisikin osan niistä rahoista siihen unelmoimaani K-tuoliin ♥ Siinä istuessa ei ehkä niin potuttaisi, kun takapihan metsikön sijaan ikkunoista näkyisikin Land Rover…

Ihan näin meidän kesken niin oikeasti mua enemmänkin naurattaa tuo auto tuolla nurtsilla :D. Illalla kun oli jo pimeää, hyppäsin ihan pikkaisen ilmaan kun satuin näkemään sen varjon tuolla pihalla… Huvittuneissa tunnelmissa sunnuntaipäivän viettoon!

074

*Saatu blogiyhteistyöstä.

Comments

 1. 16.8.2015 / 11:45

  Kävin itsekin juuri perjantaina hakemassa Bauhausista jo toisen marmorilevyn. Aiemmin olen ostanut yhden pienemmän ja nyt juuri tuollaisen neliskanttisen, ja samoin vähän nolotti katsella vieressä tuota massiivista trukkitoimitusta ihan vaan yhden laatan takia. Onneksi sattui tosi ystävällinen myyjä. :)

  • 16.8.2015 / 20:47

   Jaa silloin siellä ei ollut kuin tuota neliskanttista, mutta tykkään siitä kyllä tosi paljon! Ei ollut munkaan trukkikuski moksiskaan, onneksi :D

 2. Linda
  16.8.2015 / 18:06

  Eikä! Ihan huippu idea tollanen laatta! :) Mää haluan kans! Voitko paljastaa missä Kokkolassa sai noin hyvää palvelua? :)

  • 16.8.2015 / 20:48

   Voi, ostin tuon Oulun Bauhausista. Kokkolan liikkeet soitin läpi eikä missään ollut myynnissä marmolilaattoja kappaleittain :/.

   • Linda
    16.8.2015 / 23:13

    Voih :( Saahan marmorialustoja tietty netistäkin, mutta sitten ne on tyyriimpiä :x Tuollainen 5e satsaus olis ollut just sopiva! :D Mutta kiva tietää, että ei kannata metsästää Kokkolasta, säästyypi aikaa :D

 3. Anu-Maria
  16.8.2015 / 20:31

  Mistä mahtaa olla tuo ihana valko-harmaa matto joka näkyy kuvassa?

 4. 16.8.2015 / 21:58

  Ihania kuvia. <3 Toivottavasti trukkikuskikin sattuu näkemään ne, niin ei ainakaan harmita laattojen nostelu. :)

 5. hheidi
  19.8.2015 / 20:13

  K-tuoli on ihana, suosittelen!:) Ei ole päivääkään kaduttanut sen hankinta. Suosittelen muuten odottamaan Stokkan hulluja päiviä varalta. Siellä on jo useana syksynä ollut K-tuoli tosi hyvässä alessa. Tuon hintaisessa hankinnassa -25 % on tosi jees. ;)

  • 20.8.2015 / 13:01

   Mahtava kuulla! Olen siitä kyllä jo niin monta vuotta haaveillut, että ei varmasti kaduta hankinta, sitten kun sen aika on :). Muistankin, että olen nähnyt tuolin Hullareilla, mutta onko se ollut juuri se pyörivällä jalalla oleva vai se toinen, edullisempi versio?

 6. Vanessa
  2.10.2015 / 14:41

  Sulla on kodissasi niin paljon ihastuttavia tavaroita ja muutenkin aivan ihanasti sisustettu ja laitettu koti!! <3 Tykkään erityisen paljon lukea blogiasi, kivaa ajanvietettä! :) Mistä olet ostanut tuon siksak kuvioisen ilmeisesti leikkuulauta? :) samoin kysyisin noista puukantisista purkeista?

  • 3.10.2015 / 14:27

   Voi kiitos aivan ihanasta kommentistasi, Vanessa! Ilahdutti kovasti! :)
   Leikkuulauta on RK Design -merkkinen ja tuo kanttinen, puukantinen purkki on kirppikseltä. Sen vieressä on Iittalan kaadin korkkikannella :).

   • Vanessa
    10.11.2015 / 15:17

    :)Tiedätkö saako noita leikkuulautoja enään? On niin nätti että haluaisin itsellenikin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.