Saanko esitellä; uusi blogikotini!

Olettekos jo huomanneet Indiedays-portaalin uudistuksen? Tällä viikolla se tapahtui ja entinen portaali jakaantui kahteen uuteen portaaliin sekä kuuteen eri teemaportaaliin. Mutta mikä parasta: kaikki kuitenkin edelleen saman katon alla!

Tässä kaksi uutta portaalia pienen kuvauksen kera:

Indiedays Styles & Trends -portaalissa pääset seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.

Oma blogini löytyy tuosta jälkimmäisestä Living & Lifestyle -portaalista. Tällainen blogimuutto on mielestäni sieltä mukavimmasta päästä, kun blogin osoite pysyy kuitenkin samana :). Eli mitään toimenpiteitä ei teiltä lukijoiltakaan vaadita; voitte jatkaa blogini seuraamista entiseen tapaan. Teemaportaalit ovat puolestaan Lookbook, Beautybox, Motivation, Foodlover, Livingspace ja Lifie.

Tämän uudistuksen myötä Indiedaysista on nyt entistä helpompi löytää uusia, itseään kiinnostavia blogeja. Tykästyin kovasti blogihakuun, jossa voi aihealueittain etsiä itselleen uutta lukemista. Jos klikkaat esim. vaihtoehdon moderni sisustus, saat luettelon modernin sisustustyylin blogeista ja ei muuta kuin kahvikuppi kouraan ja inspiroitumaan! Jos taas kaipailet vaikka DIY-ideoita, klikkaat oma elämä -sarakkeesta DIY-nappia ja saat luettelon DIY-aiheisista blogeista. Noita valintoja voi tehdä myös useita päällekkäin tyyliin moderni sisustus ja lapset. Blogit on jaeteltu hakutuloksiin siten, että ensimmäisinä näkyvät Indiedaysin blogit, sitten Inspiration VIP -blogit ja viimeisinä Inspiration-blogit.

Itsellänikin on tässä vielä jonkin verran opeteltavaa; onneksemme toimitus on koonnut hyvät käyttöohjeet tänne. Niiden avulla sivustosta saa kaiken hyödyn irti, joten ne kannattaa käydä lukaisemassa. Jos herää jotain kysyttävää, niin vastailen toki parhaan kykyni mukaan!

052

Miltä uudistus näin äkkiseltään vaikuttaa?

Huomasithan, että voit seurata blogiani myös Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa sekä Blogipolussa

Comments

 1. Katri
  20.8.2015 / 12:51

  Ihan sekava. Mitä nuo kamerat tekee tuolla taustalla.
  Ja näitä mainoksia… huhu.

  Muuten tykkään sun blogista :) Kiva raikas ja moderni! Kiitos!

  • 20.8.2015 / 12:55

   :D Kamerat ovat osa mainontaa. Ilman mainoksia/mainontaa ei olisi blogiportaaleja. Toivottavasti eivät häiritse liikaa lukemistasi. Yksi vaihtoehtohan on asentaa adblock, jolloin mainokset eivät näy.
   Kiitos mukavasta blogipalautteesta – ihanilla sanoilla kuvasit blogiani. Kiitos Katri! :)

 2. anna
  20.8.2015 / 18:33

  Todella sekava!! En löydä omi vakkari blogeja:(

  • 20.8.2015 / 20:37

   No voi voi, minäpäs autan! Olivatko vakkariblogisi Indiedaysin omia blogeja? Nehän löytyy ihan näppärästi tästä entuudestaan tutusta osoitteesta:
   http://www.indiedays.com/
   Tuosta avautuu kaksi portaaliamme, jotka postauksessakin mainitsin. ID-blogit on lueteltu niiden ”sisällä”. Tarkemmin noihin blogeihin/niiden luetteloon pääset saman sivun yläpalkin Indiedays-blogit -valikon kautta. Löytyykö nyt? :)

 3. 20.8.2015 / 22:51

  En tykkää minäkään, sekava on ja aivan liiaksi kaikenlaista ”alaosastoa”. Olen kyllä saanut kaikki ohjeet Indiedaysilta jopa kahteen kertaan, muttei tahdo aueta ”parannus” minulle.

  • 21.8.2015 / 14:54

   Minustakin näytti ensisilmäyksellä sekavalta, mutta loppujen lopuksihan tämä on aika yksinkertainen. Ehkä tätä ajattelee vain turhan monimutkaisesti, jolloin tulee tunne, että on kaikenmaailman alaosastoja :D. Mikä sinua tässä eniten häiritsee, jos osaisin jotenkin auttaa? Onko tämä mielestäsi sekava bloggaajan vai lukijan kannalta vai molempien?

 4. 21.8.2015 / 23:52

  Mä en oo huomannu mitään xD pääasiassa kännykällä selaan kun en jaksa aukaista konetta, tahtoo mennä niin paljon aikaa siinä istuskellessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.