Kunpa aina muistaisin

Miltä näytit, tunnuit ja tuoksuit näin pienenä. Yksivuotiaana. Hassutellessasi. Tapaillessasi ujona, mutta riemastuneena uusia sanoja. Halaillessasi kissojamme. Maistaessasi uusia ruokia. Syödessäsi marjaherkkuja. Nukkuessasi pienen lapsen unta.

Miltä näytit kylvyn jälkeen. Pandapyjamassa. Iltapuuroa odotellessasi ja maitoa juodessasi. Hiukset maailman ihanimmalta tuoksuen ja hitaasti kuivuen ja kihartuen. Kunpa aina muistaisin, sinä äitin pieni ♥

Comments

 1. Jessy
  23.8.2015 / 21:09

  ❤️
  Muistat kyllä :)

 2. 23.8.2015 / 21:11

  Voi ihan samaa olen täällä oman yksivuotiaan kanssa miettinyt. Ja joitain mietteitäni blogiinikin kirjoitellut. Tämä aika kuluu niin vauhdilla. Suloisia elokuun hetkiä sinne ♥ http://pjapienet.blogspot.fi

 3. 23.8.2015 / 21:29

  Hihi, ihana pallero :D

  Nyt kun lapset ovat ”isoja” on kiva katsella vauvakuvia ja muistella :)

  • 25.8.2015 / 13:41

   Joskus tulee itselläkin katseltua vauvakuvia, vaikka poika on vieläkin välillä kuin vauva :D. Aina ällistyttää, miten erilaiselta hän tänä päivänä näyttääkään niihin vauvakuukausiin verrattuna…

 4. Elina
  24.8.2015 / 00:02

  Ihana <3

 5. Lellu
  24.8.2015 / 07:25

  Ihana kirjoitus! Palasin muistoissani 18 vuotta taaksepäin… Ja muistin! Kiitos sinulle!

 6. 24.8.2015 / 08:43

  Just eilen katselin illalla nukkumaan mennessä kännykästä kuvia meidän tytön keskola ajasta, ja ensimmäisistä kuukausista niin meinas itku tulla! Voi hyvä tavaton kuinka pieni toinen on ollut, enää ei edes muista miltä niin höyhenen kevyt vauva tuntuu, ja miten toinen ilmehti nukkuessaan, miltä ensimäinen äännähdys kuulosti.. yms. Onneksi on paljon kuvia mistä kaivaa tunteita, tunnelmia, tuoksua.. taas esiin ja mieleen <3
  Meillä 1v juhlat suunnitteilla vaikka niihin vielä pari kuukautta onkin... aika menee niin nopeaa!

  • 25.8.2015 / 13:45

   Tuo mullakin on usein mielessä, että kunpa saisi vielä yhden sellaisen hetken mieleen, kun hän oli pienenä vastasyntyneenä sylissäni. Miltä hän silloin tuntuikaan… Tokikaan meidän poika ei keskosena syntynyt, yliajallekin meni maksimiajan, mutta kuitenkin :D. On nelikiloinen niin eri pitää sylissä kuin tällainen 11-kiloinen.
   Ajatella, jos ei valokuvia olisi! Niin tärkeitä asioita ja arvokkaita hetkiä olisi unohtanut.

 7. Manna
  24.8.2015 / 22:56

  Voi miten kauniisti kirjoitettu! Oma pikkuiseni täyttää torstaina 1v ja samoja ajatuksia täällä :)

 8. Kaisa
  25.8.2015 / 22:06

  Ihana teksti, siis tosi ihana <3

  Samoja mietteitä täälläkin, kun siirsin juuri puhelimelta talteen vauva-ajan kuvia molemmista lapsista. Ja todellakin, onneksi on kuvat, jotka ovat mittaamattoman arvokkaita :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.