Lahjaideoita vauvalle

Mitä lahjaksi tuoreelle vauvaperheelle? Kysymys, jonka olen viimeisen reilun vuoden aikana saanut aika monesti. Usein vastaan tähän, että tuoreelle äidille jotain :D. Äiti siinä on kuitenkin yleensä aika kovilla, joten hänen hemmottelunsa ei ole koskaan turhaa. Kukkia, lahjakortteja äidin mieltymysten mukaisesti… Yksi kiva idea on mielestäni yhteinen herkkukori tuoreille vanhemmille ja sen kokoamisessahan vain mielikuvitus on rajana!

Mutta miten sitten muistaisi vauvaa? Yksi kiva vinkki on mielestäni verkkokauppa nimeltä PikkuVanilja. Kyseinen kauppa erottuu ihanasti edukseen todella kauniilla ja laadukkailla, hieman erilaisilla tuotteillaan sekä kauppaa pyörittävän herttaisen Martinan ystävällisellä ja aina yhtä avuliaalla palveluasenteella. Olen tehnyt PikkuVaniljan kanssa pitkäaikaista blogiyhteistyötä aina raskausajastani saakka ja tutustunut Martinaan lukuisten sähköpostien välityksellä, mutta tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, vaikka tässä kyseistä liikettä mainostankin. Halusin koota tähän muutaman lahjavinkin PikkuVaniljan valikoimista, jos siellä joku jossain vaiheessa näitä asioita pähkäilee. Näille postauksessa näkyville tuotteille on ainakin meillä tullut kivasti käyttöä ja voin rehellisesti sanoa, että yhdenkään tuotteen kohdalla en ole miettinyt, että voi kunpa tuota ei kohta enää tarvittaisi; niin ilo silmälle nämä ovat! Ja jos joku ei hoksaa ostaa näitä lahjaksi (lahjakortitkin ovat kyllä mahdollisia!), niin sitten asia kannattaa korjata ja lähteä shoppailemaan ihan omin päin! Postauksessa mainitut tuotteet olen saanut blogiyhteistöiden kautta.

stokke sleepi mini

Näissä ensimmäisissä kuvissa näkyykin useampi ihanuus: beige Baby’s Only Cable Chenille -torkkupeitto, joka on päässyt ahkeraan käyttöön. Tällä hetkellä se on pojan sängyssä toisen puolen reunapehmusteena. Sängyssä roikkuva Baby’s Onlyn pehmeä tähtisoittorasia on niin ikään käytössä tänäkin päivänä. Tätä soittelin vauvalle myös raskausaikana; tähden narua vetäisemällä ilmoille kajahtaa kaunis Tuiki tuiki tähtönen. Näitä useita tuotteita on saatavana useammassa sävyssä: tähtisoittorasiaakin valkoisen lisäksi mm. harmaana ja beigenä. PikkuVaniljan myymiä tuotteita yhdistääkin kauniin hempeä ja neutraali värimaailma – mikä sopisikaan paremmin pienelle vauvalle! Plussaa myöskin tuotteiden monikäyttöisyydestä: useille tulee käyttöä vauva-ajan jälkeenkin.

stokke sleepi

Lisää näitä kuvia löytyy Tähtiä tähdillä -postauksestani. Ei voi uskoa, että tuo pieni tähtibodyssaan pötköttelevä pallero on meidän pieni käkkäräpää! ♥

Noissa kuvissa lelukassista pilkistää Baby’s Onlyn tähtikuvioinen leikkimatto, joka on mielestäni mukavaa vaihtelua sateenkaarensävyisille matoille (sellainenkin meiltä kyllä löytyi). Nyt tuo leikkimatto on pojan huoneen lattialla maton päällä ja on hauska huomata, miten poika usein istahtaa juuri sen päälle leikkimään.

097-860x573

cats-860x645

Isoa valkoista Baby’s Onlyn pehmopupua vauvana lähinnä ihmeteltiin. Nyt pupunen on saanut jo rutistuksiakin osakseen ja majailee tätä nykyä pojan huoneen pienellä pöydällä, kuten Lastenhuoneen keväiset sävyt -postauksestani näkyy.

Tähtisoittorasian lisäksi kivan hempeää musiikkia vauva on saanut kuunnella tästä Mamas & Papas -merkin Millie & Boris -soittolelusta. Tämänhän voi ripustaa sängyn lisäksi hoitopisteelle tai vaunuihin, ihan mihin vain!

(Sujuvasti ujutettu joulukuva tähän väliin? ;D)

Vauva-aikojen automatkat taittuivat erittäin lämpimissä merkeissä kauniin, valkoisen Baby’s Onlyn lämpöpussin uumenissa. Käyttökokemuksista kirjoitin viime vuoden puolella ihan oman postauksensa Lämpöpussin uumenissa.

0291-860x573

Hieman isompana lämpimiä unia tarjosi Merino Kidsin merinovillainen tähtipyjama. Niin ihanat sävyt tässäkin! Oikein harmittaa, kun se ei enää mahdu päälle… Pyjama in action Uudessa pyjamassa -postauksessani. Oikein nauratti, kun kurkkasin pitkästä aikaa tuota postausta: poika näytti siinä niin erilaiselta lyhyine hiuksineen!

merinovillapyjama

Pojan huoneen ovenkahvaa on jo muutaman kuukauden ajan koristanut tämä TucTuc-lämpötyyny, tuttavallisemmin pupu. Hyödyllinen ja vielä kauniskin, jota ei voi omasta kauratyynystäni sanoa :P.

047

Pojan huoneen lipastolla nököttää Baby’s Onlyn kudottu säilytyskori, sisällään erinäisiä aarteita. Tästä pieni taapero saa kätevästi itsekin tavaroita noukittua eikä materiaalinsa puolesta ole vaaraa, vaikka alas tuleekin kerralla koko kori…

baby's only

Näin! Joskos näistä saisi jotain vinkkiä. Olen täällä ihan innoissani, sillä tänään mua vastaan tuli vihdoinkin se mm. Viherkasvihuumaa-postauksessani kaipaamani peikonlehti! Viimeksi viime viikolla niitä kukkakaupoista kyselin, mutta olivat loppuneet. Tänään nappasin sellaisen mukaani Kodin Terrasta. On se kaunis!

Comments

 1. Hannah
  26.8.2015 / 18:44

  Oih, Pikkuvanilja (ja Martina!) on ihana! Lämpöpussi oli pakko saada ja nyt haavelistalla keikkuu tuo Millie&Boris soittolelu.. Ja aika monta muutakin ihanuutta saattaa löytää meiltä uuden kodin :D ehdottomasti kannattaa tutustua kauppaan! :)

  • 27.8.2015 / 07:18

   Sivuilla on tosiaan ihana haahuilla ja katsella kaikkea ihanaa. Se aiheuttaa kyllä välillä sellaista haikeutta, että olisipa meillä vielä vauva, jolle saisi kaikkia niitä ihanuuksia :D.

  • 27.8.2015 / 20:26

   Hannah voi kuinka ilahdutti lukea tämä viesti, kiitos kaunis <3

 2. 27.8.2015 / 20:31

  Satu, olen sanaton tästä postauksesta <3 Olet nähnyt niin kovasti vaivaa ja kuvatkin ovat upeita!!! Olet uskomattoman lämmin ja sydämellinen ihminen, kiitos <3 Kyllä se tällaiselle pienyrittäjälle on niin hieno juttu, kun joku suosittelee kauppaa eteenpäin!

  • 28.8.2015 / 22:00

   Voi sinä ♥ Samat sanat kuule sinnekin suuntaan! Iso kiitos kauniista sanoistasi, lämmitti mieltä niin kovasti! PikkuVaniljaa on kyllä helppo suositella :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.