Eräänlainen couscous

Toivepostaus: ruokaviikkoja -postaukseeni sain toiveen kertoa couscous-reseptini. Tein sitä tässä yhtenä viikonloppuna elämäni ensimmäistä kertaa eli reseptivinkkejä sain etsiskellä minäkin! Otin osan reseptistä tuolta ja osan täältä sekä lisäsin hieman omiani… Niinpä tästä tulikin aika hassu versio, mutta maistuva. Omaksi lempparikseni ei yltänyt, mutta mies tykästyi oikein kovasti. Seuraavana päivänä söimme tätä pojan kanssa lounaaksi, tuolloin kylmänä ja tuntui toimivan sitenkin.

Couscousin joukkoon valikoitui porkkanaa, yksi herne-maissi-porkkanapussi, paprikaa, tuorekurkkua, sipulia, valkosipulia sekä kevyesti paahdettuja cashew-pähkinöitä. Tuo jälkimmäinen oli kyllä aivan loistoidea, tykkäsin niistä koko ruuassa eniten :D. Näiden lisäksi joukossa oli myös broileria. Itse couscousin voi valmistaa kattilassa tai sitten paistinpannulla kevyesti paahtaen ja pienessä vesimäärässä vähitellen kypsyttäen. Itse tein tuolla jälkimmäisellä tavalla, jolloin ruuasta tulee kivan kuohkeaa. Sitten vain muut kypsyneet/paahtuneet ainekset couscousin joukkoon ja herkuttelemaan!

005

Millainen on teidän couscous-reseptinne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.