Pienen pieni kurkistus…

ikea

Koska on jo lokakuu, tarkoittaa se blogissani aina perinteisesti yhtä tiettyä ja tärkeää asiaa. Arvaattekin varmaan..? Kyllä, tästä starttaa pikkuhiljaa viides vuodenaikani: joulu ja siihen liittyvä fiilistely ja odotus! Tänä vuonna nuo fiilikset on kaikkien kiireiden keskellä olleet hieman taka-alalla enkä ole vielä ehtinyt joulua sen kummoisemmin miettimään; ainoastaan ihmetellyt, että joulukuuhun on enää alle kaksi kuukautta! Täällä syysmyrskyää ja toivon, että ei menisi enää montaa viikkoa, kun maa olisi lopullisesti valkoinen. Viimeistään loppukuun paikkeilla saisi pysyvä lumi sataa maahan, se tuo niin valtavan ihanaa ja valoisaa ja odottavaa fiilistä että! Sillä faktahan on, että ei tuota märkää pimeyttäkään loputtomiin jaksa. Pohjois-Suomessa näyttää jo aika hyvältä!

Keräsin tähän postaukseen muutaman kuvan Ikean uudesta joulumallistosta – olettekos jo tutustuneet? Tänä vuonna Ikean joulumallistoon kuuluu kahta eri tyyliä edustavia koristeita: perinteinen on entistä perinteisempää ja moderni entistä modernimpaa. En tiedä, kumpi on enemmän omaan mieleeni… Vaikka tykkään useimmiten moderneista vaihtoehdoista, nyt täytyy kyllä sanoa, että pastellinsävyinen joulu ei ole minua varten.

Tässä kuvaparissa oikealla näkyvään tähteen kyllä tykästyin, varmasti kiva ikkunassa! Taitaisi olla parhaimmillaan oikein jouluisessa ympäristössä, sillä yksinään tuo ei ole mielestäni tarpeeksi jouluinen.

ikea jul

ikea joulu

Mitäs tykkäätte näistä? Oletko perinteisemmän joulun kannalla vai iskevätkö esim. vaaleanpunaisina hehkuvat joulupallot?

ikea jul 2

(Kuvat lainattu Ikea.com.)

Comments

 1. Tytti
  2.10.2015 / 13:37

  Oiii joulu <3 täälläkin ollaan jo ihan innoissaan, vuoden ihaninta aikaa <3 näyttääpä Ikean koristeet kivoilta, kyllä mulle uppoaa sopivassa määrin myös pastelliset joulukoristeet! Joulunvärit meillä ovat yleensä valkoista, hopeaa ja kultaa, jonkun pienen väripilkahduksen voisi tänävuonna ottaa mukaan!

  • 2.10.2015 / 14:22

   Todellakin vuoden ihaninta aikaa! ♥ Joulunodotuksessa on sitä taianomaista tunnelmaa, jota aina odottaa ja jota ilman olisi kyllä tyhjää tänä pimeänä vuodenaikana. Pitääpä alkaa pikkuhiljaa miettimään tulevan joulun sävyjä :).

 2. 2.10.2015 / 13:45

  Oi, täytyi heti käydä ihastelemassa tuota Ikean joulua! Muhun kyllä iskee niin perinteiset kuin modernimmatkin joulukoristeet! Riippuu ehkä eniten käyttötarkoituksesta ja tilasta, missä niitä käytetään! :)

  • 2.10.2015 / 14:24

   Tykkään kyllä moderneista koristeista, mutta en pastellinsävyisistä :D. Jotenkin en saa niistä sävyistä jouluista fiilistä, itse kun miellän ne kevääseen/kesään, mutta eihän sitä ikinä tiedä, miten mieli/maku muuttuu :).

   • 2.10.2015 / 22:06

    Mä olen taas alkanut pikkuhiljaa lämmetä myös pastellinsävyille…En ehkä kuitenkaan niin paljoa vielä, että niitä olisin jo jouluksi ostamassa, mutta ehkä jo ensi vuonna ;D

 3. 2.10.2015 / 13:52

  Awww, joulu <3 Ihanan näköistä!

  Meillä ei nähdä pastellisävyistä joulua (tai no, never say never...onhan tässä vielä jouluun vähän aikaa), mutta hyvältähän nuo kuvissa näyttää :D

  Ihanaa viikonloppua sinne <3

  • 2.10.2015 / 14:25

   Ei nähdä meilläkään, ainakaan vielä :D. Tulevasta ei tosiaan ikinä tiedä… Noita kuvia katsellessa ei jotenkin tule mieleen joulu, jännä juttu.
   Kiitos Maria, tunnelmallista viikonloppua sinnekin! <3

 4. 2.10.2015 / 14:35

  Joulu ♥
  Onneksi joulubloggailija saa aloittaa odotuksen jo hetimiten kun syksy alkaa ;D
  Vaaleanpunainen joulu ei ihan uppoa, mutta nuo timantinmuotoiset kuusenkoristeet näyttää kivoilta. En tiedä miten lapsiperheesse pysyvät kuosissa, kun ovat kuulemma pahvia..? Tähdetkin ikkunaan kelpuuttaisin! Pitääpä mennä Ikeaan käymään ja koluamaan koko joulu läpi :)

  • 3.10.2015 / 14:35

   Onnekas sinä! :D
   Sulla näkyikin olevan ihanan tunnelmallinen blogi! Harmi kun meiltä on niin pitkä matka lähimpään Ikeaan…

 5. 2.10.2015 / 17:23

  Uijui täällä toinen jouluintoilija! Tänä vuonna tein jo puolison kanssa kylläkin sopimuksen ettei varsinainen jouluhypetys ala kuin vasta marraskuun tokavika viikolla. Mutta kyllä täällä jo mietitään joulukoristeita ja sukulaisten joululahjoja silmät kiiluen<3 nuo ikean tähdet ovat kerraan upeita ja voisin hyvin laittaa tuollaisen esimerkiksi makuuhuoneen seinälle luomaan tunnelmaa joulun ajaksi:) ihanaa viikonloppua sinulle!<3

  • 3.10.2015 / 15:03

   Nauratti tuo sopimus, voi meitä innokkaita! :D
   Meillä on aina ollut miehen kanssa sellainen sopimus, että saan kuunnella joululauluja vaikka ympäri vuoden, kunhan teen sen silloin, kun olen yksin kotona :D. Marraskuussa voi sitten pienesti soida silloinkin, kun mies on paikan päällä, mutta ei silloinkaan joka päivä… Jouluasuun kotia aletaan pukea varmaankin tämän kuun lopussa tai marraskuun alussa, siinäkin mennään varovaisesti ihan pieni osio kerrallaan, heh!
   Kiitos kovasti, sinnekin mukavaa (joulu)fiilistelyviikonloppua! ;)

 6. SatuKoo
  3.10.2015 / 13:16

  Ei minunkaan silmääni oikein sovi pastellinsävyt joulukoristeissa, vaikka nuo modernit koristeet muuten kauniita oavtkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.