Hemmotteluhetkiä arjen tiimellyksessä

Talven lähestyminen tietää iholleni koettelevaa kautta. Ihoni on aika kuiva; tosin kesäisin se ei koidu ongelmaksi asti, mutta talvisin kyllä. Ihoa kiristää, kuumottaa ja saunan ja/tai suihkun jälkeen joskus jopa punoittaakin. Punoitusta on erityisesti kasvoissa ja joudunkin läträämään kasvovoiteiden kanssa heti ensimmäisenä, kun olen saanut kylpytakin ylleni. Jos siis haluan siitä kiristävästä tunteesta eroon! Pääsen nyt talven mittaan testailemaan itselleni ihan uusia tuotteita, sillä olen mukana Indiedaysin ja KiiltoCleanin Aisti-yhteistyökampanjassa. Oikeastaan testailu on tässä jo viime viikkojen aikana aloitettu!

Mietitkö siellä, että mikä Aisti? Kuulostaako Erioil tutummalta? No sitähän minäkin! Kotimainen Erioil-tuoteperhe nimittäin uudistui ja sai sitä myötä myös uuden nimen. Aisti-tuotesarjaan on saatu mahtumaan mukava kombo klassikoita ja kivoja uutuuksia! Tältä ne näyttävät:

aisti

Tähän asti eniten käyttökertoja omassa arjessani ovat saaneet käsivoiteet sekä jalkavoide. Käsivoiteista on kaksikin vaihtoehtoa: joko hajustamaton tai kasteenraikas versio. Pienen lapsen kanssa häärätessä tuo hajustamaton versio tuntuu oikein passelilta. Ja kyllähän sitä kuluu! Vähän väliä ollaan veden kanssa kosketuksissa (normaalien käsienpesukertojen lisäksi tuntuu, että olen jatkuvasti joko astioita tai pojan peppua pesemässä :D), joten kyllähän siinä kädet kuivuvat! Joskus ne tuntuvat ihan raasuilta korpuilta ja yritänkin sitten iltaisin rasvailla niitä ahkerammin, jotta voide ehtii yön aikana vaikuttaa oikein ajan kanssa.

009

Niin ja juu; toiset korput löytyvät sukkien sisältä – oi ja voi!

055

Itse valitsen sekä käsi- että jalkavoiteet pitkälti mm. sen mukaan, imeytyvätkö ne nopeasti. Etenkään käsissä en voi sietää sellaista raskaan rasvaista tai tahmaista tuntua, sillä en malta odotella kovin pitkään voiteen kuivumista. Aina on jotain puuhasteltavaa, joten käsien tulee olla ns. käyttökelpoiset mahdollisimman pian. Myös jalkavoiteissa tuo nopea imeytyminen on mielestäni hyvä ominaisuus ja se estää myös pahimmat lattialiukastumiset… Tosin usein jalkavoiteen levittämisen jälkeen on mukava laittaa sukat jalkaan, jotta jalat pysyvät lämpiminä ja voiteet pääsevät oikein kunnolla muhimaan. Näin vältän sekä liukastumiset että vuodevaatteiden tahriintumiset.

Aisti-sarjan jalkavoiteella on mielestäni ihanan pirteä mintun tuoksu. Jalkavoide sisältää myös viilentävää mentholia – ominaisuus, jota itse peukutan isosti! Käsivoiteet sisältävät puolestaan hoitavaa lummeuutetta. Vaikka kaikissa näissä Aisti-perheen tuotteissa on hieman toisistaan eroavia piirteitä, yhteistä niille mielestäni on se, että ne jättävät ihon käytön jälkeen ihanan pehmeäksi. Myöskään tahmaisesta ihosta ei näiden käytön jälkeen tarvitse kärsiä!

061

Meillä on miehen kanssa ollut tapana tehdä toisillemme pieniä kotimanikyyrejä ja -pedikyyrejä. Tai oikeastaan siten, että minä olen tehnyt miehelle manikyyrejä ja mies minulle pedikyyrejä. Täytyykin joskus vaihtaa nuo osat toisinpäin! Muistan aina, kun olin tehnyt miehelle ensimmäisen manikyyrin. Kädet lilluivat lämpimässä vedessä, hieroin niitä ja kuorin kuivan pinnan pois. Sen jälkeen lisää hierontaa, pesua vedellä sekä kosteusvoiteella ja lopuksi levitin käsiin käsivoiteen. Mies tuumasi, että hänen kätensä eivät ole ehkä ikinä olleet niin puhtaat :D. Tuosta tulikin sitten kiva tapa, joka on kyllä nyt viime kuukausina jäänyt hieman muiden kiireiden jalkoihin… Täytyykin ottaa tuo taas säännölliseksi tavaksi; lähestyvä isänpäivähän olisi oikein hyvä ajankohta aloittaa!

Paljastettakoon tässä samalla kaikelle kansalle myös se, että olen tehnyt miehelle joskus kasvohoitojakin. Netistä löytyy oikein kivoja kasvonaamioreseptejä, joita voi valmistaa helposti kotonakin. Tietyn tyyppiset miehet suhtautuvat tuollaisiin naisten hömpötyksinä, mutta saattavat yllättäen kaikessa hiljaisuudessa kotona istahtaakin sohvalle ja antautua tuollaisen hemmottelun kohteeksi… Pienen budjetin opiskelijaelämää muutama vuosi sitten viettäessäni annoin miehelle lahjaksi tuollaisia kotikosmetologin hemmotteluja, olin tehnyt niihin oikein virallisia lahjakorttejakin, hahah! Nuo tulivat mieleeni tässä yhtenä päivänä, kun mies löysi tuollaisen vuosia vanhan lahjakortin kansiostaan ja tuli toiveikkaana luokseni tokaisemaan, että en ole tainnut vielä käyttää tätä :D. Harmillisesti oli, mutta äkkiäkös noita lahjakortteja lisää tekaistaan… Joulukin tulossa ja sitä rataa!

007

Pitkän kaavan kotijalkahoito menee näin: ensin pientä hierontatuokiota jalkapohjille Sanitas-jalkahoitolaitteen avulla. Sen jälkeen jalat lämpimään vesiastiaan ja kevyttä hieromista. Sitten jalkoihin levitetään kuorintavoide ja taas kevyttä hieromista ennen kuorintavoiteen pois pesemistä. Tämän jälkeen jalat taputellaan kuiviksi pehmoisen ja lämpimän pyyhkeen avulla. Nämä osa-alueet teen yleensä itse itselleni, mutta joskushan mies voisi astua puikkoihin jo alusta asti… Sitten tepastellaan olohuoneen sohvalle, jossa kosmetologi jo innokkaana odottaa :D. Mies levittää jalkavoiteen jalkoihini samalla niitä hieroen (ja yleensä jotain ohjelmaansa telkkarista katsoen…). Tämän vaiheen soisi kestävän pitkään! Joskus kyllä oikaistaan ja jalkahoitoon sisältyy vain tämä sohvaosuus…

115

Tässä yhdistyvät monet asiat: hyödyllisyys, hemmottelu ja yhteinen aika (niinä kertoina, kun ei tuijoteta telkkaria). Rahaakin säästyy, kun tämän tekee kotona kosmetologin vastaanoton sijaan. (Toki niitäkin käyntejä aina silloin tällöin tarvitaan!) Ja voin kertoa, että nämä tuokiot ovat oikein miellyttäviä ja arkea piristäviä! Ehkä tuo alakuvassa näkyvä sohvalle muodostunut jonokin kertoo jotain näiden suosiosta..?

jalkavoide

En tiedä, oletteko jo huomanneet, mutta Aistilla on käynnissä kiva Instagram-kilpailu, johon kannattaa käydä osallistumassa. Miten se osallistuminen sitten tapahtuu? Näin:

– Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta, jonka haluat tuntea ja aistia täysillä

– Jaa kuva Instagramissa ja merkitse se tägeillä: #aistielämä @aistielama

– Haasta vielä mukaan kaksi kaveriasi, niin olet mukana kilpailussa. Kilpailu on voimassa 2.10.–15.11.2015 välisenä aikana.

Pääpalkintona on 200 euron lahjakortti valinnaiseen kauneushoitolaan ja sen lisäksi joka viikko arvotaan yllätyspalkinto, joka julkaistaan viikoittain Instagramissa @aistielama. Ei muuta kuin kuvailemaan, tägäilemään ja kampanjasivulle muiden kuvia kurkkimaan! Mukavia hemmotteluhetkiä teille toivottelen! :)

Comments

 1. Laura.
  20.10.2015 / 10:35

  Heippa!

  Olen lueskellut blogiasi kauan. Nyt varsinkin olen käynyt miltei kaikki postaukset uudelleen läpi, ihana blogi <3
  Etsin mukavia tuoleja, tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa on aivan mahtavan näköinen tuoli! Osaatko sanoa mistä se on hankittu? :)

  Onnellista syksyn jatkoa ja joulun odotusta :)

  • 20.10.2015 / 16:44

   Hei Laura! Onpa mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa pitkään. Tuo tuoli on ostettu Ikeasta viitisen vuotta sitten, tuota mallia ei tietääkseni enää ole saatavilla.
   Kiitos, ihanaa joulun odotusta sinullekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.