Vuoden inspiroivin sisustusblogi -palkinto

Tätä ei kyllä kukaan usko, mutta tuon yhden jakkaran matka kotiimme kesti aika tarkalleen vuoden! Voi älytön, kyllä oli kuulkaas ison vaivan takana! Ehkä sitä nyt sitten arvostaa entistä enemmän, kun sen hankinta oli niin vaivalloista?

Toki sitä arvostaa suuresti erään toisenkin asian vuoksi… Nimittäin viime vuoden lokakuussa äänestitte blogini vuoden inspiroivimmaksi sisustusblogiksi (postaus Pää pyörällä!) ja siitä voitosta sain palkinnoksi lahjakortin Stockmannille. Mietin tarkkaan, mihin lahjakortin käyttäisin. Halusin sen olevan jotain, josta olen haaveillut ja jotain, joka kestää aikaa. Jokin sellainen asia, jota katsoessa/käyttäessä muistaa sen, miten ja mitä kautta se on hankittu. Nyt tästä Artekin E60-jakkarasta muistan aina teidät ja blogini sekä poikani syntymävuoden. ♥

artek

Miksi sitten kesti niin kauan, ennen kuin sain jakkaran luokseni? No ensinnäkin, Stockmannin verkkokaupassa ei käy lahjakortti eli se oli käytettävä myymälässä. Kävinkin sitten viime vuonna loppuvuodesta inspiskierroksella Oulun Stockalla; mietin, mitä lahjakortilla hankkisin. Jätin asian hautumaan… Kun sitten taas seuraavalla kerralla olin Oulussa, ajattelin, että nyt käytän samalla lahjakorttini. Ai, teillä ei enää olekaan huonekaluja??? Maaliskuussa olimme minilomalla Tampereella – hankinpas nyt samalla sen jakkaran! Ai Tampereen Stockmannilla ei ole ollenkaan huonekalupuolta, hmm… Pari seuraavaa Oulun reissua tulivat puolestaan niin lyhyellä varoitusajalla, että en ehtinyt tilata jakkaraa Oulun myymälään noutoani odottamaan. Kunnes koitti tämä syksy ja reilun viikon takainen miniloma Ouluun. Tästä tiesimme hyvissä ajoin, joten ehdin tilata jakkaran Ouluun minua odottamaan. Se ehtikin odotella siellä reilusti yli kuukauden, sillä reissumme siirtyi, mutta nyt se on v-i-h-d-o-i-n kotonamme!

022

Palkintotaulukin on ehtinyt kivasti tänä aikana pölyyntymään…
Jakkara on mielestäni tosi kaunis. Lisäksi se on ihanan monikäyttöinen! Käy moneen eri käyttötarkoitukseen aina lisäistuimesta sivu- ja kukkapöytään asti. Mietin pitkään tuota istuinosan sävyä: olisiko se valkoinen vai musta laminaatti. Päädyin lopulta valkoiseen, mutta ehkä jonain päivänä tulee sen mustankin aika, sen näkee sitten!

012

Mutta tällainen tarina tällä jakkarallani! Vaikka tuosta voitosta onkin jo vuosi aikaa, on se minulle edelleen erittäin merkityksellinen asia. Lämpimät kiitokseni teille, kun blogiani tuolloin äänestitte! Mukavaa lokakuista maanantaita!

P.S. Ei ihan sama keli kuin kolme vuotta sitten, nimittäin silloin tänä samana päivänä maa oli niiiiin kauniin valkoinen. Ensilumi oli satanut edellisenä yönä ja heti aamusella kirjoittelin postauksen Ensilumi. Oi mikä upea lumimaisema olohuoneen ikkunoista avautuikaan ♥

Comments

  1. Tytti
    26.10.2015 / 14:03

    Samainen jakkara ollut minullakin haaveissa jonkin aikaa meiltä löytyy jakkara mustana ja pojan huoneeseen on päätynyt punainen.. Mutta kyllä tarvitsen vielä tuon valkoisen, se on niin kaunis!

  2. eija
    26.10.2015 / 14:49

    Hienoa ja paljon onnea vielä jälkikäteenkin! Jakkarasta mutta ennen kaikkea suoriutumisestasi blogimarkkinoilla! Se on suuriarvoista, koska käsittääkseni tällä alueella bloggaillaan runsaasti! Upeeta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.