Nahkainen kynttelikkö

Voi miten mulle kävikään, kun surffailin yhtenä päivänä puolihuolimattomasti siellä täällä… Törmäsin yllättäen erääseen kynttelikköön sitä myyvän verkkokaupan sivuilla ja oi oi, se oli menoa! Aivan hullaannuin ja ihmettelin heti suuresti, miten en ollut nähnyt sitä aiemmin missään. Nimittäin kynttelikkö on niiiiin ihana, että luulisi sen löytyvän lähes joka toisesta kodista! Se on nyt kummitellut mielessäni päiväkausia, vaikka varsin hyvin tiedänkin, että minulta löytyy jo kaksi kynttelikköä… Mitä sanotte, herättääkö ihastusta teissäkin?

Pictures

Kyseessä on Signe Wirth Engelundin suunnittelema Belt 4 -kynttelikkö, joka on siis nimensä mukaisesti vyöstä tehty! Materiaali on nahkaa ja sävyjä on saatavilla ainakin nuo kuvissa näkyvät kaksi eli musta ja aivan yliherkku luonnonvärinen, joka patinoituisi kauniisti. Eikä siinä vielä kaikki! Kyntteliköstä löytyy paikat neljälle kynttilälle ja sen mukana tulee pieni lasimaljakko, joka myöskin sopii tuollaiseen kynttiläkoloon (näkyy kollaasin ylimmässä kuvassa). Kätevää! Plussaa myöskin siitä, että tämä ei ole mitenkään jouluun sidottu, vaan toimisi kivasti ympäri vuoden. Eikä 55 euron hintakaan mikään jäätävä ole. Hmm, taidan jatkaa haaveilua tässä samalla, kun poika vielä nukkuu. Hänen päiväunensa jäivät eilen 10 minuuttiin (nukahti kotimatkalla autoon ja heräsi, kun olin viemässä häntä sänkyynsä ja se oli sitten siinä…) ja nyt yöunta takana kohta 12 tuntia… ♥

(Tuotekuvat lainattu ROOM21.)

Comments

 1. 3.11.2015 / 08:51

  Aivan ihana kynttelikkö!Tuo musta sopisi meille. Kaikkia uusia ihanuuksia sitä tuleekin vastaan :)

  • 5.11.2015 / 13:23

   Kyllä! Aina törmää johonkin uuteen, johon ihastuu päätä pahkaa… Onneksi kuitenkaan kaikkea ei voi eikä tarvitse ostaa :P

 2. 3.11.2015 / 18:27

  Minäkin ihastuin tähän! Kynttilänjalkoja on kyllä meillä liikaa niin kaupasta ostettuja kuin itse tehtyjä. Jostain pitäisi varmaan luopua ennen kuin uusia ostelee :)

 3. Ennemmin puinen tai metallinen
  4.11.2015 / 13:34

  Nahkainen? Sorry, mutta en todellakaan hankkisi… Kaunista loppuvuotta joka tapauksessa sinulle!

 4. Anne
  4.11.2015 / 23:41

  Aivan ihana kynttelikkö! Nahka on tullut kovasti esille viimeaikoina monenlaisissa yllättävissäkin sisustustuotteissa, ihan huippu juttu! Itse haluaisin nahkaiset vetimet laatikostoon, tai lenkit oven nupeiksi (vetimiksi)! Ensin kuitenkin ajattelin kokeille pienen diy kokeen kun laitan pyöreän peilin ympärille nahkavyön somisteeksi/ripustimeksi, sen kaveriksi sopisi tuommoinen kynttelikkö!

  • 5.11.2015 / 13:26

   Nahkaiset vetimet on kyllä niin kivoja! Ja helppo tehdä itsekin. Siitä sun peilistä tulee varmasti tosi kiva! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.