Pikkulauantain suunnitelma

Onpas ihana viikko meneillään; jo maanantaina jokaiselle arkipäivälle oli kalenterimerkintä eli meno sovittuna! Sehän tarkoittaa sitä, että aika ja päivät rientävät… Ei meinaa perässä pysyä! Viikonloppukin menee isänpäivän tohinoissa, nykyään kun juhlitaan jo kolmea isukkia: isiä, pappaa ja faffaa. Näin ollen isänpäivä näyttää nykyään venyvän kaksipäiväiseksi. Jos en nyt tulevana viikonloppuna ehdi, niin sitten seuraavana. Nimittäin haaveena olisi istua alas, fiilistellä ja suunnitella hieman, mitä valoja otettaisiin esille seuraavaksi eli pian alkaa joulukodin rakentaminen (onneksi se on huomattavasti vaivattomampaa kuin kokonaisen talon rakentaminen…)!

Tällaisen mukavan kiireisen viikon tiimellyksessä paljon iloa tuottaa eräs blogilahja, joka tuotiin kotiovelleni parisen viikkoa sitten. Se on odottanut sitä oikeaa hetkeä ja nyt tuntuu siltä, että se hetki on käsillä. Kyseessä on weekend bag täynnä herkkuja, tässä niistä osa (kaikki eivät sattuneista syistä ehtineet kuvaan…):

016

Kirsikkana kakun päällä Viaplay-koodi, oi oi! Muistan, että meillä katseltiin Viaplayta jokunen vuosi takaperinkin (olikohan kolme vuotta sitten…) ja aikeissa on ollut tilata se uudestaankin, mutta aina se on jäänyt… Nyt tämä sitten ikään kuin päätettiin puolestani, heh! Mikä onkaan mukavampaa iltaisin pojan käytyä nukkumaan kuin heittäytyä sohvalle tyynykasaan ja katsella leffaa tai jotain hyvää sarjaa; vielä kivempaa se on, jos saan seuraa miehestä! Ajattelin, että tulipas sopivasti, kun joululomakin lähestyy. Tuolta löytyy varmasti jotain kivoja joululeffojakin :)

Meidän perheen joulukuu onkin tänä vuonna hieman erilainen ja aika lailla lomapainotteinen, sillä mies pitää ensimmäisen osan jäljelläolevasta isyyslomastaan joulukuussa. Aivan mahtavaa! Tuonhan täytyy tarkoittaa myös pitkiä joulufiilistely- ja joulunodotushetkiä! Istua iltamyöhällä olohuoneessa lämpimät glögimukit kädessä, takkatuli taustalla ja suunnitella kaikkea pientä jouluun liittyvää ♥

008

Koska viimeisestä Viaplay-kokemuksestani on useampi vuosi ja olen muutenkin hieman pihalla tällaisesta tarjonnasta, niin ottaisin ilomielin vastaan hyviä elokuva- ja sarjavinkkejä! Sellaisia, jotka ovat naisten makuun, mutta myös sellaisia, joita voisimme miehen kanssa katsoa yhdessä. Olemme tässä pitkin syksyä kahlanneet läpi kaikki Solsidan-jaksot ja nyt katselemme sunnuntaisin sarjan uusinta eli viidettä tuotantokautta Yle Femmalta. Frendien veroista komediasarjaa en ole vielä koskaan löytänyt; olenkin sillä saralla jo luovuttanut, mutta jokin jännittävä, koukuttava ja yllättäviä juonenkäänteitä sisältävä sarja olisi kiva löytää! Olen aika kaikkiruokainen, mutta kaikenlainen yliluonnollinen ja scifi ei kiinnosta sitten pätkääkään :D. Jään innolla odottamaan, jos saisin teiltä vinkkejä näihin ja ehkä niistä vinkeistä hyötyy joku toinenkin! Mukavaa illanjatkoa!

Comments

 1. Anne
  4.11.2015 / 23:34

  Vau mikä ylläripaketti! Oon itse ihan koukussa The Affair sarjaan ja nyt katsonkin HBO:lta sen toista tuotantokautta!! Suosittelen!!

 2. Sara
  5.11.2015 / 08:06

  Meillä miehen ja minun yhteisiä suosikkisarjoja on olleet Mad Men ja Suits. Tykätään myös katsella ruotsalaisia dekkareita ja näistä ainakin Beck, Wallander ja Johan Falk on huippuja!

 3. Elina
  5.11.2015 / 09:03

  Meitä on yhdistänyt tämän syksyn Silta. Katottiin aluksi lauantai-iltaisin 1. ja 2. kausi ja nyt tuleekin telkusta sunnuntaisin klo 22 3.kausi. Mun makuun välillä liian jännä mutta onneksi on miehen kainalo turvana

  • 5.11.2015 / 13:28

   Tuosta olen kuullut kehuja monilta! Katsoimme muistaakseni yhden jakson joskus ensimmäisen kauden aikoihin, mutta miten se tuntui niin pitkävetiseltä..? Jäi sitten siihen yhteen kertaan, mutta pitäisiköhän antaa sarjalle uusi mahdollisuus… :)

 4. Iita
  5.11.2015 / 12:02

  Täältä tulee ääniä kans Wallanderille, Johan Falkille ja Silta-sarjalle. En myöskään tykkää yhtään yliluonnollisesta tai scifistä, mutta yllättäen olen tykännyt Nälkäpeli-sarjasta. Kauhuelokuvat on myös ehdoton ei, yöunet menee…

 5. Krista
  5.11.2015 / 17:24

  Viaplayn tarjonnasta en niinkään tiedä, mutta huippu komediasarja Moderni Perhe löytyy ainakin netflixistä :) Huippu sarja!

 6. Kaisa
  5.11.2015 / 20:54

  Frendien kaltaisista suosittelisin Modernia perhettä, ainakin me tykätään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.