Inspiskierrokselta bongattuja

Joskus vapaahetkinäni (joita on nykyään äärimmäisen harvoin, sillä aina on jotain pakko tehdä -juttuja…) saatan surffailla eri verkkokauppojen sivuilla haaveilemassa, inspiroitumassa ja vain nauttimassa näkemästäni! Ei tarvitse olla ostoaikeita, joskus tuollainen inspiskierros riittää vallan mainiosti. Tämän hollantilaisen Stockhome-verkkokaupan ihania kuvia halusin jakaa täälläkin, ovat niin kauniisti ja inspiroivasti stailattuja vai mitä sanotte?

hollantilaiskauppa

hollantilaiskauppa

Tämähän on vähän kuin ikkunashoppailua, mutta verkossa tapahtuvaa sellaista :)

Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että tämä verkkokauppa osoittautui sellaiseksi, josta oli aivan pakko poistua kassan kautta! Jokunen näissä kuvissakin näkyvä tuote on saanut kodin meiltä. Esittelen ne täälläkin joku päivä, sillä ovat kyllä niin ihania, että ansaitsevat ihan oman postauksensa!

hollantilaiskauppa-001

Mutta arvatkaas; täällä vietettiin tänään vuoden ensimmäisiä pikkujouluja! Vietimme niitä ihan täällä meillä viiden naisen ja yhden ihanan pienen pojan voimin! Palataanpas näihin tunnelmiin vaikka huomenissa, nyt toivottelen teille tonttumaista tiistaita!

(Kuvat lainattu Stockhome.)

Comments

  1. Äippä
    18.11.2015 / 13:19

    Onpa kiva tuo Shhh-juliste, sopisi niin hyvin vauvan huoneeseen tai yleensä makuuhuoneeseen. Toinen juttu, mitä jäin katsomaan pitkään, on nuo kolme riippuvaa valkoista kukka-amppelia – todella tyylikkäitä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.