Winter wonderland -haaveilua

Marraskuisen viikonlopun alkajaisiksi sopivat tällaiset kuvat!

cats5-860x645

022-860x573

cats23-860x645

Tällaisista lumimaisemista olen haaveillut jo kuukauden päivät. Tällä hetkellä täällä sataa kuin sataakin lunta (tai vielä se taitaa olla räntää); sitä on jo sen verran paljon, että maa on aika lailla valkoinen! Miten ihanaa onkaan huomenna herätä, jos takapihalla näyttää tuolta kuin näissä viime ja toissa vuonna ottamissani kuvissa. Huomiseksikin on luvattu lumisadetta, joten pitäisi valkoisista maisemista päästä ainakin muutamaksi päiväksi nauttimaan!

Poika oli aivan innoissaan taivaalta hiljalleen putoilevista hiutaleista. Hihkuin kotona, että siellä sataa lunta ja poika juoksi perässä ja hoki unta, unta! :D Kaupan pihalla seisahti katselemaan näkyä ja huudahti isoon ääneen oiiiiii! Kyllä tuosta mussukasta kuulkaas sellainen jouluihminen vielä kuoriutuu, että jää kohta äitikin toiseksi!

Viime vuoden joulupäivänä otin nämä kuvat vanhemmillani ollessamme. Aikamoisesti oli lunta viime jouluna! Aivan mahtavaa! :)

cats21-860x645

Ensimmäisen amarylliksen ostin viime viikonloppuna, mutta se on vielä nupullaan. Tänä viikonloppuna täytyy ehkä kaivaa nuo olohuoneen ikkunatähdet kaapista, vaikka ensilumen kunniaksi. On ne niin ihanat ja elämys pienelle pojallemme!

030-860x573

0922-860x573

Hörpin tässä samalla teetä ja parin metrin päässä loistaa takkatuli, ai ai. Mahtavaa viikonlopun aloitusta teillekin!

Comments

 1. Riikka
  21.11.2015 / 12:22

  Ihana tunnelma välittyy kuvista! Tänä vuonna odotan joulua normaaliakin enemmän ja taidanpa hakea myös joulukukan jo kotiin. Mistä ja mitkä nuo valkoiset verhot ovat? Vastaavat itsellä hakusessa, mutta en ole vielä sopivia löytänyt.

  • 21.11.2015 / 13:48

   Kiitos Riikka, mukava kuulla! :)
   Nuo verhot on taftia tai sen tapaista kangasta, olen teettänyt ne kangasliikkeessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.