Kuka voitti kasan karkkia?

Täällä ollaan niin ensilumen lumoissa, että meinaa kaikki asiat unohtua! Nyt kuitenkin ehdin lukaista kilpailukommenttinne ja päättää voittajan. Kiitokset teille, jotka jaoitte omia M&M’S-hetkiänne Leffailta kahden kesken -postaukseeni. Niitä oli mukava lueskella! Tällä kertaa kilpailu oli tosiaan hieman erilainen, sillä voittajaa ei arvottu, vaan minä päätin sen kommenttienne pohjalta. Ajattelin, että päätös on tehty silloin, kun kyseistä kommenttia lukiessa saa kylmiä väreitä. Näin kävi minulle tämän Jennin kommentin kohdalla:

Ihana postaus ja niin herkullinen! Muistoni M&M-karkkeihin liittyy siihen, kun mieheni poika oli pieni ja toimme hänelle laivalta tuliaiseksi näitä kyseisiä karkkeja. Hänen kanssaan vietin sitten aikaa kaksistaan eräänä päivänä ja katselimme lasten elokuvaa. Yhtäkkiä näiden karkkien mutustamisen lomassa hän tokaisi minulle, että hänellä on tosi kivaa ja voisimme tehdä tätä yhdessä useammin. Silloin sydän suli ja halata rutistin pientä miestä. M&M tuo aina tämän hetken mieleeni. Jakaisin palkinnon varmasti edelleen hänen kanssaan, nyt vähän isompien poikien leffaa katsellen :) 

Onnea Jenni ja mukavia leffahetkiä! Tarkkailehan sähköpostiasi! :)

mms

Täällä on tälle päivälle käyty jo joulumarkkinoilla ja kotiin kannettiin vaikka minkämoista herkkua. Mies tykästyi viime vuonna erään mummun tekemään limppuun niin, että sitä saa tänäkin jouluna metsästää jokaisilta joulumarkkinoilta! Tämänpäiväisiltä markkinoilta hän sai ostettua jo ensimmäisen ja pitihän siitä ottaa jo maistiaisetkin! Mutta nyt erään pienen joulupuuhan kimppuun – lumivalkeaa sunnuntaita! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.