Kun jouluttaa

Voi kuulkaas mua jouluttaa nyt ihan eri tavalla kuin alkuviikosta! Ja vain ja ainoastaan lumen ansiosta! Tänään päivällä, kun taivas ei ollut niin harmaa, meillä sisällä oli aivan ihanan valoisaa! Ikkunoista näkyvä lumi kyllä moninkertaistaa valon määrän. Niin paljon jouluttaa, että tuo tädiltäni alkuviikosta saamani lilja alkaa silmissäni näyttää aivan amaryllikseltä…

034

030

Ihana kotoilupäivä ollut tänään! Kerrankin hieman sellaista kiireettömyyttä viikonlopussa; aina ei saa viikonloput olla ohjelmaa pullollaan. Tässä kiireettömyydessäni olen ehtinyt suunnittelemaan hieman kodin jouluakin. Yksi joulupuuhakin päivään sisältyi: valkoisen joulukuusen kokoaminen. Nyt se nököttää tuolla olohuoneen puolella, mutta ei taida sinne kuitenkaan jäädä. Katsotaan, minne se loppujen lopuksi päätyykään! Taitaa miestäkin jouluttaa, kun ei ole mitenkään kommentoinut lähes koko päivän soinutta joulumusiikkia :D

lilja

Miehet on pulkkailemassa ja kissat unilla. Minä taidan laittaa kahvikoneen laulamaan ja tehdä sitten cappuccinokupponen kourassa muutamia kirjanpitohommia. Sekään ei tunnu niin tylsältä, kun taustalla soi ihanan lämminhenkistä joulumusiikkia. Voitteko kuvitella, että jouluaattoon on enää kuukausi ja kaksi päivää! Tässä vaiheessa, jos en olisi vielä joulufiilistellyt oli sitten lunta tai ei, muhun iskisi armoton harmistus, sillä aika tuntuisi loppuvan kesken! Onneksi näin ei kuitenkaan ole, vaan olen joulufiilistellyt aina, kun on siltä tuntunut! Tehkää ihmeessä samoin, sillä joulu on aina loppujen lopuksi niin pian ohi ♥

Comments

 1. 22.11.2015 / 15:59

  Onpa kaunis asetelma, ihana kontrasti tulee lijasta, maljakosta ja tuikuista! Ja lumi kyllä tosiaan tuo ihan eri tavalla joulufiilistä (ja valoa!), toivotaan, että se nyt pysyy.

 2. 22.11.2015 / 18:31

  Mulla ei vielä joulufiilistä suuremmin ole, mutta piti silti jo kaikki joulukrääsä kaivaa esille. :) Ja kylläpä se vaan tuollainen Airamin jouluikkuna näytti kivalle, kun hailakasti paistanut aurinko alkoi pikkuhiljaa painua mailleen. ♥ Toivottavasti pikkuhiljaa saataisiin se pysyvä lumi. Harmillisesti on lämpenevää luvannut. :/

  • 25.11.2015 / 17:19

   Kyllä niistä valoista iloa saa ja ehkä ne tosiaan auttavat joulufiilikseen pääsemisessäkin :)
   Toivotaan, että pian tulisi pysyvä lumi!

 3. 23.11.2015 / 17:21

  Joulua on kiva odottaa. :) Varsinkin, jos on lunta! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.