Joulukuu käyntiin

048

Jo muutaman päivän ajan olemme joutuneet sitä kuuntelemaan – vesipisaroiden tippumista ränneistä. Aika masentavaa tähän aikaan vuodesta, jos totta puhutaan. Olin kuitenkin kaukaa viisas ja ehdin kuin ehdinkin ikuistaa ensilumimaisemat. Uskomatonta, että vielä tasan viikko sitten ulkona näytti tältä:

072

candles

Tuo näkymä olohuoneen ikkunoista takapihalle on taianomainen ja valtavan kaunis! Lunta tuli reilu viikko sitten heti kunnolla ja myös puut saivat osansa. Puiden rungotkin näyttävät upeilta, kun lunta on pyryttänyt niihinkin. Lumi tekee ihmeitä sekä maisemalle että mielelle! Jännä nähdä, milloin saamme maahan pysyvän lumipeitteen. Toivottavasti pian! Se ihana lumisade innostaa nimittäin näin loppuvuodesta huomattavasti enemmän kuin joskus maalis-huhtikuussa…

064

Nyt joululaulut soimaan ja sitten puuroa keittelemään! Meillä syödään tänään puurolounas ja päivälliseksi ravintolan antimia – pääsemme miehen kanssa ihan kaksistaan ja kiireettömästi ravintolaan syömään! Oikein mukavaa alkanutta joulukuuta teillekin!

092

 

Comments

  1. Ninni
    10.12.2015 / 14:23

    Ihana idea sekoittaa kristallilaseja, lasituikkuja ja kastehelmiä! Taidankin kipaista kotimatkalla kukkakaupan kautta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.