Korikissat

Meidän kissat eivät ole koskaan aiemmin viihtyneet niin paljon kodinhoitohuoneessa kuin viime kuukausina! Se on nykyään ainoa paikka, jossa saavat olla pojalta rauhassa… Poika ei nimittäin ole vielä hoksannut, miten kiivetä kodinhoitohuoneen tasoille ja hyvä niin! Toivon, että tämä kiipeilemättömyys jatkuu ja sohvapöytä pysyy ainoana, jossa silloin tällöin joraillaan.

Kissat ovat tykästyneet kodinhoitohuoneeseen niinkin kovasti, että ovat siellä vaikka poika ei sisällä tai kotona olisikaan. Mulla on siis aina kaksi pehmoista kaveria seurana pyykkäyshommissa! Tässä korissa on erityisen mukavaa, sillä kuivausrumpu puhaltaa lämmintä ilmaa tänne asti:

005

Jos tuo toinen iso kori on jo varattu, täytyy toisen ahtautua tähän pieneen, sillä jostain syystä toiseen tuollaiseen isoon koriin kumpikaan ei mene. Puhumattakaan siitä vaihtoehdosta, että änkeisivät samaan koriin! Mitä mutkikkaampi asento, sen paremmat unet!

019

Nyt täällä ottaa koko perhe kissoista mallia – se on päiväuniaika!

Comments

 1. Äippä
  2.12.2015 / 12:59

  Ihanaa, kun olette nyt kaikki kotona – nautinnollista joulun odotusta! Sen verran olen valmistellut joulua, että ikkunatähti on jo vaatethuoneessa viritettynä, odottamassa omaa paikkaansa – ei oikeen irtoo vielä joulujutut :)

  • 3.12.2015 / 10:53

   Voi kiitos, samoin sinulle! Mullakin on ollut joulujuttujen kanssa tänä vuonna hieman tavallista nihkeämpää, mutta sitten aloin ajattelemaan niin, että pakko nyt iloita tästä, sillä seuraavaan jouluun on taas ihan liian pitkä aika… Ei tarvitse sitten tammikuussa harmitella ja haikailla joulua :). Askartelutuokiot on mulla nostaneet joulumieltä entisestään!

 2. 2.12.2015 / 13:10

  Heh, mulla on juurikin luonnoksissa saman tyyppinen postaus siitä miten hyvin kisut viihtyy koreissa. :D Meillä ne korit ovat kylläkin lattialla – lapset ovat jo niin isoja, että osaavat huomioida kisut. :)

  • 3.12.2015 / 10:52

   Täällä jos kissa on esim. sohvalla tai nojatuolissa, täytyy jostain syystä mennä sen päälle istumaan :/ Jospas tuo vaihe kohta menisi ohi :D
   Jään odottamaan sun postausta!

 3. 2.12.2015 / 13:42

  Ihanat kisut<3 minä kirjoittelin äskettäin blogissa meidän vallan mahdottomasta kisu-neidistä :) Ihanaa joulunodotusta!

 4. Lisa
  2.12.2015 / 23:00

  Ihanat kisut!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.