Alkuillan tunnelmia

051

049

Tulin toivottelemaan teille hyvää viikonlopun aloitusta! Valmistaudun tässä samalla Vesa-Matti Loirin joulukonserttiin; viimeksi hän oli täällä joulukonsertoimassa kaksi vuotta sitten. Muistan niin hyvin sen konsertti-illan! Se oli juuri rakenneultraa edeltävänä iltana ja konsertissa äitini sanoi ensimmäisen kerran ääneen, kumpaa sukupuolta uskoo vauvan olevan. Äiti arvasi oikein! Nyt tuo pieni masuasukki ei olekaan enää ihan niin pieni, vaikka toisaalta kuitenkin on ♥. Hän jää isänsä kanssa kotiin perjantai-iltaa viettämään. Ajattelin, että pitäisiköhän tilata mieheltä tuota takkatulta vielä myöhäisillallekin. Tuntuisi aika mukavalta istahtaa tuohon tuoliin illalla lämmittelemään, ehkä siemaista lasista tilkkanen punaista ja muistella konserttia. Ehdotin miehelle, että haettaisiinko joku hyvä punaviinipullo viikonlopuksi. Ilme oli sellainen, kuin olisin sanonut jotain tyyliin ajattelin kokeilla lentää kuuhun tänä viikonloppuna. Ja heti perään kommentti et juo sitä kuitenkaan! Nimittäin sen jälkeen, kun reilut pari vuotta sitten sain tietää olevani raskaana, en ole juonut paria viinilasillista enempää ja nekin ruuan yhteydessä. En ole edes kaivannut mitään alkoholipitoisia juomia, joten mitäpä niitä väkisin :D. Mutta ehkä se on tämä joulunaika ja etenkin jouluruuan yhteyteen punaviini kyllä kuuluu, siitä ei pääse mihinkään.

Mutta nyt vielä vähän kiiltoa huuliin ja sitten konserttiin joulutunnelmoimaan! Loirin tulkinta laulusta Sydämeeni joulun teen on aivan ainutlaatuinen, se ei kuulosta muiden laulamana lähestulkoonkaan samalta. Tuostapas tulikin mieleeni (niin ja aiemmista kerroista viisastuneena), että laukkuun täytyy ottaa paketillinen nenäliinoja! Tunnelmallista joulukuun ensimmäistä viikonloppua!

Comments

 1. 4.12.2015 / 17:58

  Ihana talvitunnelma kuvissa♥ Ja ooh, aivan takuulla upea konsertti edessä! Vesa-Matti Loirin tulkinnat ovat koskettavia!

  • 5.12.2015 / 20:34

   Oli kyllä hyvä konsertti! Tuo olikin jo kolmas kerta kuuden vuoden sisällä, kun olin hänen joulukonsertissaan :)

 2. Lennu
  4.12.2015 / 19:19

  Mukavaa konsertti-iltaa teille. Meillä huomenna pikkujoulut Oulussa, kiva päästä juhlimaan pitkästä aikaa. Ja ehdottomasti aion nauttia punaviiniä ruuan kanssa :).

 3. 4.12.2015 / 19:34

  Ihanaa iltaa! Me oltiin viime perjantaina myös täällä Helsingissä häntä kuuntelemassa. Konsertti on jo minun ja mieheni perinne joulualusaikaan.:)
  Minä kyllä odotan sitä että saisin taas juoda viiniä ja samppanjaa.:) Mutta katsotaan sitten kun sen aika tulee, että tekeekö sitten enää sittenkään mieli.

  • 5.12.2015 / 20:39

   Kiitos! :)
   Minullekin tuo oli nyt kolmas kerta kuuden vuoden sisällä; hän kun ei täällä joka vuosi konsertoimassa käy.
   En tiedätkö yhtään muista, olenko jo onnitellut sinua, mutta onnea hirmuisesti joka tapauksessa ♥ Mulla oli raskausaikana sama, että teki mieli viiniä ruuan kanssa ja joskus tilasinkin alkoholitonta punaviiniä :D. Jostain syystä sitten raskausajan jälkeen se tunne kuitenkin vain hävisi. Saapa nähdä käykö sulle samoin, heh!

 4. Riikka
  4.12.2015 / 19:40

  Nopeasti katsoen näyttää siltä kuin kuvissa heijastuisi seinään kaunis joulukuusen varjo ja vasta tarkempi silmäily paljasti että kyseessä on valkoinen kuusi valkoista vasten. Hieno!

 5. 4.12.2015 / 20:45

  Aivan upea takka ja halkojen paikka. Upea tunnelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.