Nopeat kuusikortit

039

Nämä väkertämäni kuusikortit näkyivätkin jo Instagramin puolella. Tässä yksi idea joulukorteiksi – valmistuvat vaivatta ja melkoisen nopeasti. Sain idean näistä korteista vieraillessani Kokkolan uudehkossa askarteluliikkeessä (Askarteluhuone Ihan Itse), josta löysin mm. valtavan valikoiman erilaisia washi-teippejä. Vaikka en mikään glitterin ystävä olekaan, niin jouluun se sopii ja niinpä ostin tuollaista kullansävyistä glitterteippiä ja väkersin kuuset sen avulla. Kokeilin sekä mustia että valkoisia korttipohjia, molempia kun löytyi jo valmiina, mutta kyllä tuo musta taitaa tuon kuusen kanssa toimia parhaiten. Valkoiselle pohjalle sopisi vaikka punavalkoraitainen kuusi!

Kuuselle jalka ja latvaan hopeinen tähti, viereen toivotus hyvän joulun ja se on siinä! Takapuolelle tulostan ja liimaan vielä jonkin jouluisen runon sekä kortin lähettäjien nimet. Joko teillä on joulukortit lähetysvalmiina vai onko teillä ylipäätään tapana lähetellä joulukortteja?

050

kortti

Nyt suuntaan tästä saunan lämpöön – mukavaa lauantai-iltaa!

Comments

 1. EmiliaMaria
  5.12.2015 / 20:52

  Joulukortit lähetetty sukulaisille. Eli niitä ifolorin kuvakortteja joissa mamin pikkumussukka poseeraa tonttulakki päässä. Toiset tykkää niistä ja toiset vihaa lapsikortteja :D Joka vuosi tästä tapellaan keskustelupalstoilla, enkä minäkään kyllä kavereille laita nuita, mut mummot ja ukit ja tädit jne sukulaiset saa lapsikuvakortin.

  • 6.12.2015 / 13:42

   Minäkin teetin viime vuonna kortteja pojan ja kisun kuvilla. Lähetin niitä vain isovanhemmille ja kummeille, muille muunlaiset kortit. Tänä vuonna en lähetä kuvakortteja, sillä en saa tuota touhutonttuani pysymään hetkeäkään paikoillaan :D.

 2. Piritta
  5.12.2015 / 21:21

  Kiitos ideasta, taidan tehdä kortit samalla idealla :)

 3. Roosa
  6.12.2015 / 16:20

  Hei! Joulun pitäisi olla mukava, rakkauden ja rauhoittumisen hetki. Koska kaikille se ei sitä ole, esimerkiksi taloudellisista syistä, halusin tehdä asialle jotain. Niinpä päätin ottaa osaa perinteiseen Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen. Keräys toimii myös netissä, ja perustinkin sinne oman nettipadan, jonne voi tehdä pienen taikka suuren lahjoituksen. Lahjoitukset päätyvät mm. vähävaraisille lapsiperheille, pienituloisille eläkeläisille, työttömille ja työkyvyttömille, syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille sekä ruoka-apua tarvitseville opiskelijoille. Yhdelle ihmiselle joulun tuominen jokaiselle on melko iso pala purtavaksi, (lukuunottamatta Joulupukkia) joten päätin haastaa kaikki seuraamani blogit mukaan tukemaan vähäosaisia. Nettipadan osoite löytyy täältä: http://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata/12-3601 ja lisätietoa keräyksestä osoitteesta: http://www.joulupata.fi/tietoa-kerayksesta Kiitos ja ihanaa joulun odotusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.