Pakkasillan tunnelmaa

Hrrr! -12 astetta, mites siellä? Mietin, uskaltaudummeko vielä koko porukalla hetken happihyppelylle vai uhrataanko vain mies lisää takkapuita hakemaan :D. Vesi- ja räntäsateisten kuukausien jälkeen nämä asteet tuntuvat todella kylmiltä!

Joulua on karsittu kaappeihin, mutta valot saivat vielä jäädä. Oletteko muuten huomanneet, kuinka paljon päivä onkin jo pidentynyt? Siitä huolimatta vielä riittää pimeitäkin tunteja, joten valoja tarvitaan. Sähkövalojen lisäksi lisävaloa saa kynttilöistä ja niitäkin poltellaan vielä viikkotolkulla oikein urakalla. Viime vuonna synttärilahjaksi saamani Muuton Gloria-kynttelikkö ihastuttaa ruokapöydällä.

muuto gloria

Seuraavaksi ajattelin nautiskella kupposen kuumaa, tunnelmoida takkatulen lämmössä ja vain olla. Vielä parisen tuntia ennen pojan iltatoimia ja hänen käytyään yöunille alkaakin leffailta. Tunnelmallista lauantai-iltaa teillekin!

Comments

  1. Äippä
    2.1.2016 / 22:12

    Moi, tänään oli aivan ihana ulkoiluilma. Teimme koiralenkin juuri ennen pimeän tuloa. Taivas oli vaalean sinisen ja punaisen sekoitusta – aivan upea. Lumi narisi jalkojen alla. Pakkasta varmaan 10 astetta. Olemme muutenkin lenkkeilleet päivittäin, olen ollut nimittäin pari viikkoa lomalla :)

    • 3.1.2016 / 20:47

      Oi, tuollaisia taivaansävyjä on täälläkin saanut viime aikoina ihastella. Tosi kaunista! Toivottavasti lomasi sujui kivasti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.