Inspiraatiota sunnuntai-iltaan

1

2

3

4

5

6

Tämän kodin sävyissä ja tunnelmassa on jotakin ihanan rauhoittavaa. Pelkistettyä ja seesteistä. Erityisesti makuuhuone ihastutti sävyillään!

7

Aika mukavat maisemat tuossa työpöydän edustalla! Tässä kodissa kiinnitin huomioni kahteen kookkaaseen viherkasviin: siihen, joka oli olohuoneessa ja tähän, joka on työpöytäkulmauksessa. Tuollainen lattiamallin rönsyilevä viherkasvi olisi kieltämättä kiva, mutta ei kuitenkaan vielä tässä elämänvaiheessa…

Mutta nyt sunnuntai-iltaa viettämään! Täytyy katsoa eilen aloitettu elokuva loppuun, sillä joku nukahti kesken kaiken… Mukavaa loppuiltaa!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

 1. tiude
  3.1.2016 / 20:41

  Hei! Makuuhuoneen harmaa seinä kiinnitti heti huomion, tosi upean näköinen! Onko tämä mitä sävyä? :)

 2. mummo
  3.1.2016 / 20:50

  moi makkari ihana ja iso tuomoisenko sai olisi ihanan avaraa ja valoissa ,ja kaunis koti ja ullakolla voi voi mummo tykkäsi

  • 4.1.2016 / 21:30

   Onhan isot makuuhuoneet kyllä kauniita, itsekin usein sellaisesta haaveilen. Mutta sitten taas toisaalta, tarvitseeko niitä neliöitä makuuhuoneessa niin paljoa ollakaan… Noita tuli pohdittua, kun rakensimme :).

 3. 3.1.2016 / 21:05

  Wau ompas upeita kuvia kyllä ja upeat sävyt koko huoneistossa. Uskallan kyllä silti väittää, että jälkikäsittelyä on käytetty ja poistettu joitain värisävyjä saadakseen näyttää näin ”mustavalkoiselta”, mutta voihan se olla että on oikeasti noin upean näköistä. Kateellinen vain olen. ;)

  • 4.1.2016 / 21:32

   Heh, tuo on sen verran pelkistetysti sisustettu, että tuollaista väriskaalaa saattaa hyvinkin syntyä ilman jälkikäsittelyä :D. Olohuoneen kirjahyllystä löytyy muutamia väripilkkujakin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.