Alkuvuoden heräteostos

Joskus ihan sattumalta tulee vastaan jotain niin ihanaa, että se on vain pakko saada! Näin kävi minulle muutama päivä sitten, kun selailin Finnish Design Shopin sivuilla ja suunnittelin, mihin lahjakorttini käyttäisin. Vastaani tuli maljakko, johon en aiemmin muista törmänneeni. Nyt se kuitenkin kolahti, lujaa. Tilasin sen jopa siitä huolimatta, että toimitusaikana oli 3-4 kuukautta. Maltan odottaa (nipin napin)!

pino3_905

pino2_905

pino5_905

Kyseessä on Pi-No-Pi-No -vaasi – onko teille tuttu? Suomalaiset muotoilijat Maija Puoskari ja Tuukka Tujula ovat suunnitelleet vaasin New Worksille. Maljakko on suurimmaksi osaksi lasia, mutta kansi on puuta. Maljakkoa voi muokata lasikerroksia poistamalla tai lisäämällä, riippuen tarvitseeko korkeaa vai matalaa maljakkoa. Puukannen avulla maljakon osista voi muodostaa myös pieniä purnukoita. Täydellinen tuote! FDS:n sivuilla maljakosta oli saatavilla kolmea eri sävy-yhdistelmää; voi kuinka kauan pähkäilinkään valkoisen ja harmaan välillä! Lopulta päädyin harmaaseen, sillä valkoisen mukana olisi tullut yksi vihreä lasiosa ja sitä sävyä vierastan… (Se tuntuu muuten nyt koko ajan nousevan enemmän ja enemmän esiin!) Ehdin kuitenkin jo miettiä, pitäisikö tilata maljakko molempina sävyinä, sillä niitähän voisi keskenäänkin yhdistellä vaikka ja miten! Täytyykö tässä alkaa tyhjentämään maljakkokaappia, jotta saisi sen toisenkin sinne mahtumaan… No ehkä kuitenkin aloitan sillä yhdellä!

NW_IMAGE_PINO_PINO_001_1000

En löytänyt mitään toista liikettä, jossa näitä myytäisiin. Tässäkin kuvassa on kivoja sävyjä (musta, lila, sininen), mutta näitä ei FDS:ssa ollut saatavilla:

pino1_905

pino6_905

Miten ihmeessä mulla on mennyt tuo aiemmin ohi enkä missään blogissakaan ole tähän törmännyt! No kohta törmäilette tuohon maljakkoon täällä, sen voin luvata :D.

(Kuvat Riikka Kantinkoski, Maija Puoskari.)

Comments

 1. mummo
  5.1.2016 / 14:40

  heip .ihana kiva tyylikäs hauska ,taidanpa,tästä napata itselleen myös vinkin ja tutustua lähemmin ,tv mummo

 2. Marine
  5.1.2016 / 19:38

  Sinulla oli jossain postauksessa kauan kauan sitten ihanat tuikkupallo kynttilänjalat hopeiset. Muistatko mitä tarkoitan. Mistäköhän olet mahtanut ostaa? Niihin ihastuin täysin.

 3. Marine
  5.1.2016 / 19:41

  Edelliseen kommenttiin viitaten 2011 vuonna tunnelmaa perjantai iltaa postauksessa :).

 4. 5.1.2016 / 21:05

  Onpa kiva maljakko! En ole koskaan aiemmin siihen törmännytkään missään, joten innolla jään odottamaan kuvia omastasi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.