Juhlava loppiainen

Ihana yhteinen vapaapäivä keskellä viikkoa! Loppiainen päättää joulun pyhäpäivät, joten oikeastaan arki alkaa kunnolla vasta ensi maanantaina. Siihen mennessä ajattelin karsia kodin ilmettä entistä selkeämmäksi, se jotenkin sopii tähän fiilikseen. Ikään kuin puhtaalta pöydältä uuteen vuoteen.

amaryllis

028

Loppiainen on aina ollut meille pienimuotoinen juhlapäivä ja silloin ollaan tehty jotain erityistä. Tänäänkin tehdään, erityisesti tänään, sillä tänään minulle ja miehelleni tulee täyteen kymmenen vuotta yhteistä taivalta. Kymmenen vuotta! Ympäripyöreästi kolmasosa tähänastisesta elämästäni. Näihin vuosiin on mahtunut paljon, niin hyviä kuin huonojakin aikoja. Huomattavasti enemmän kuitenkin niitä hyviä ja sen kertovat myös silmien ympärillä lisääntyneet naururypyt. Kaikkein arvokkaimpana asiana poikamme. Ilman meitä, ei olisi häntä. ♥

Hyvää Loppiaista!

Comments

 1. SatuKoo
  6.1.2016 / 22:03

  Rakkauden täyteistä vuosipäivää teille ♥

 2. Annu
  7.1.2016 / 20:16

  Ihanaa vuosipäivää!

 3. Marika
  11.1.2016 / 21:50

  Myöhäiset onnittelut <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.