Avara ikkunanurkkaus

Olen viime päivinä ollut ihan lumoutunut tuosta olohuoneemme ikkunanurkkauksesta. Joulukuusi ja -tähdet ovat poistuneet ja päivänvalo on lisääntynyt. Noiden seikkojen ansiosta tuntuu siltä kuin olohuone olisi kokenut suurenkin muodonmuutoksen!

011

Koko huone tuntuu entistä suuremmalta ja nyt ulkotilat tulevat aivan kuin sisälle asti. Tuon vuoksi näillä pakkasilla voisi ehkä tuntua viluisalta, mutta onneksi takka korjaa asian. Ihanaa taas tämäkin aika, kun kotona on lisää tilaa joulun siirryttyä kaappeihin ja varastoon. Tai kai se on pakko ajatella näin, jotta se fakta, että joulu on taas ohitse, ei surettaisi niin kovasti… :) Jokunen tunnelmavalosarja on vielä paikoillaan, mutta ehkä nekin pääsevät tässä piakkoin kaappiin. Nyt pienen tauon jälkeen huvittaa taas sytytellä kaikkia ihania valaisimia jouluvalojen sijaan! On myös kiva miettiä, että mitähän tuohon ikkunanurkkaukseen laittaisin – minkä tuolin ja minkä valaisimen? Nyt siihen päätyivät Gubin Pedrera sekä syksyinen kirppislöytötuolini, joka koki muodonmuutoksen miehen äidin ja hänen ystävänsä käsissä. Tuolin vaaleat puujalat sopivat täydellisesti yhteen Lauritzonin helmenharmaan Stark 510 -kankaan kanssa. Tästä kankaasta sain kivan vinkin Ninalta, kiitos vielä!

olohuone

Nopeasti aamun pimeys vaihtuu sinisen hetken kautta valoisuuteen:

027

livingroom

Hieman olen Artekin Käsikranaattia tuohon ikkunanurkkaukseen haaveillut ja oi voi, nyt se näytti olevan kivassa alennuksessakin… Mietin vain, onnistuukohan siihen vaihtaa erilainen johtopää, jotta sen saa kattorasian sijaan pistorasiaan, joka olohuoneen ikkunan vierestä löytyy. Täytyypä kysyä mieheltä! Suloista sunnuntaipäivää!

Comments

 1. Hennis
  10.1.2016 / 11:49

  Varmasti onnistuu tuo pistokkeen vaihtaminen. Meillä on keittiössä saarekkeen päällä 2 käsikranaattia valaisinkiskoon kiinnitettynä. Pientä askartelua vaati sekin.

 2. 10.1.2016 / 16:13

  Kaunis nurkkaus! Meillä on myös olohuoneessa nurkka jossa lattiasta kattoon ikkunaa, ja toistaiseksi en ole halunnut sisustaa sitä oikein mitenkään. Tykkään että siinä on ilmavuutta ja ”tilaa”, mutta samalla toivoisin löytäväni sinne juuri jonkun nojatuolin tai vastaavan että siinä nurkassa voisi myös oleilla ja nauttia tunnelmasta. Nyt siinä on vanha Mademoiselletuoli, mutta joku tuollainen nojatuolimaisempi olisi ehkä parempi? Näiden kuvien innoittamana voisin kuvitella siihen myös jonkin lattiavalaisimen, kiitos vinkistä!

  • 11.1.2016 / 20:33

   Voi kiitos! On tosiaan mukavaa vaihtelua pitää tuota nurkkausta tyhjänäkin, mutta jotenkin kaipaan siihen jotain pientä. Siinä on mukava istuskella hetkisen verran ja näkyä on kiva katsella myös sohvalta käsin. Kuitenkin jotain sellaista, joka ei täysin ikkunoita peitä eli tarpeeksi pienikokoista.

 3. Marika
  11.1.2016 / 21:59

  Upea sininen hetki!

  Itselläni on joulun ja muiden pyhien jälkeen vähän tyhjä olo. Toisaalta on kivakin palata arkeen mutta juuri nyt tämä talvi tuntuu loputtoman pitkältä. Onneksi valostuu päivä päivältä.

  • 12.1.2016 / 21:35

   Ymmärrän tuon tyhjänolontunteen… Itselläni se on väistynyt jo lähes kokonaan, toivottavasti sinullakin pian! Kohta kevätaurinko jo paistelee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.